Start Something Great Today με τα ελαστικά Goodyear EfficientGrip Performance 2

5
start-something-great-today-με-τα-ελαστικά-goodyear-efficientgrip-performance-2

Ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα και τα τείχη του κλεινού άστεως για κάτι το διαφορετικό ταξιδεύοντας στις πανέμορφες ορεινές διαδρομές της Πελοποννήσου στις οποίες αξιοποιούμε τις υψηλές δυνατότητες και την κορυφαία απόδοση της σειράς ελαστικών EfficientGrip Performance 2 της Goodyear.

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας ύστερα από ένα δύσκολο χειμώνα που χαρακτηρίστηκε από αυστηρούς «φραγμούς» και περιορισμούς στις μετακινήσεις μας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια εξόρμηση -έστω και σύντομη- με το αγαπημένο μας τετράτροχο στη φύση, μακριά από τα ασφυκτικά όρια της πόλης.

Ωστόσο, για να ξεφύγει πραγματικά κανείς από την καθημερινότητα κάνοντας κάτι νέο και διαφορετικό, θα πρέπει να «βασιστεί» σε αξιόπιστες και αποτελεσματικές προτάσεις που εγγυώνται -πριν από οτιδήποτε άλλο- σιγουριά, ασφάλεια και διάρκεια στις επιδόσεις.

Εδώ, η Goodyear έρχεται να δώσει την ιδανική λύση παρέχοντας σε όλους τη δυνατότητα να απολαύσουν τις αγαπημένες τους διαδρομές και δραστηριότητες «εκτός των τειχών» με τα θερινά ελαστικά EfficientGrip Performance 2 που εξασφαλίζουν +50% περισσότερα χιλιόμετρα σε συνδυασμό με μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Goodyear EfficientGrip Performance 2

Start Something Great Today με προορισμό την Πελοπόννησο

Για την περίσταση, προορισμός της σύντομης εκτός των τειχών εκδρομής μας με τα ελαστικά EfficientGrip Performance 2 της Goodyear είναι η Πελοπόννησος. Και πιο συγκεκριμένα τα πανέμορφα βουνά της Αρκαδίας, με τις γεμάτες προκλήσεις για κάθε οδηγό ασφάλτινες διαδρομές της, που περνούν μέσα από εμβληματικά χωριά με μεγάλη παράδοση και ιστορία. Όπως είναι για παράδειγμα η Στεμνίτσα, η Δημητσάνα και τα «αμφιθεατρικά» Λαγκάδια.

Το μεγάλο ατού της ευρύτερης περιοχής ως ταξιδιωτικής πρότασης για μια σύντομη απόδοση, εκτός από το προφανές της μικρής απόστασης από την πρωτεύουσα, είναι ότι μπορείς να φτάσεις σε υψόμετρο άνω των 1.000 μέτρων μέσα σε δύο και κάτι ώρες, με τις εναλλαγές στο τοπίο να είναι εξαιρετικές τόσο το καλοκαίρι όσο και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Σε κάθε περίπτωση, όντας μακριά από την βουή της πόλης και μαγεμένοι από την ομορφιά του φυσικού τοπίου, επισκεπτόμαστε επίσης το Ζυγοβίτσι, που σε υψόμετρο άνω των 1.100 μ. απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από την όμορφη Δημητσάνα. Το «μενού» της διαδρομής μας δεν θα μπορούσε ασφαλώς παρά να περιλαμβάνει και το στολίδι του νομού, το όμορφο χωριό της Βυτίνας, που αποτελεί συνάμα κορυφαίο προορισμό στην Πελοπόννησο κι ένα από τα μεγαλύτερα θέρετρα της ευρύτερης περιοχής που ενδείκνυται για πολλές υπαίθριες δραστηριότητες, όπως ποδήλατο, πεζοπορία κ.α.

Goodyear EfficientGrip Performance 2

Εδώ, τα Goodyear EfficientGrip Performance 2 ταιριάζουν γάντι στις οδηγικές απαιτήσεις προκειμένου να προσεγγίσουμε τις πανέμορφές αυτές διαδρομές, όπως και σε πολλές άλλες αντίστοιχες, εξασφαλίζοντας πίσω από το τιμόνι του τετράτροχου συντρόφου μας κορυφαία επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Και όλα αυτά, σε συνδυασμό με απόλυτο έλεγχο σε κάθε χιλιόμετρο του ταξιδιού μας. Με μοναδικό επίπεδο πλευρικής και ελκτικής πρόσφυσης αλλά και περιορισμένο θόρυβο κύλισης ακόμα και σε τραχύ οδόστρωμα, όπως αυτό του ασφάλτινου ορεινού δικτύου της περιοχής, τα ελαστικά EfficientGrip Performance 2 της Goodyear καταφέρνου να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις μας.

Goodyear EfficientGrip Performance 2

Έτσι, όχι μόνο εμείς αλλά και κάθε οδηγός που θα επιλέξει τα Goodyear EfficientGrip Performance 2 προκειμένου να αποδράσει από την καθημερινότητα απολαμβάνει κορυφαία διάρκεια ζωής σε διανυθέντα χιλιόμετρα, χάρη στην τεχνολογία Mileage Plus, η οποία, λόγω της υψηλής ελαστικότητας και της ευκαμψίας του πέλματος, συμβάλλει καθοριστικά στη μικρότερη φθορά του ελαστικού που προκαλείται σε τραχύ οδόστρωμα.

Στο απαιτητικό αυτό τερέν, και για κάθε οδηγική πρόκληση, η Goodyear έχει έτοιμη την απάντηση για όλους όσοι αναζητούν κορυφαίες επιδόσεις, υψηλό επίπεδο άνεσης αλλά και τη μέγιστη διάρκεια ζωής από το ελαστικό τους, με 50% αυξημένη χιλιομετρική απόδοση*.

Γιατί με την Goodyear, πας ακόμα πιο μακριά.

Αυξημένη χιλιομετρική απόδοση

Χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες που υιοθετεί στο σύνολο της δομής του, το νέο EfficientGrip Performance 2 διασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και χιλιομετρική κάλυψη, ανεξάρτητα από τον συντελεστή τριβής του οδοστρώματος στο οποίο κινείται ο οδηγός.

Κορυφαία απόδοση στο βρεγμένο

Χάρη στον αυξημένο αριθμό επιμηκυμένων άκρων πρόσφυσης και τη βελτιστοποιημένη ακαμψία του υλικού τους, το νέο EfficientGrip Performance 2 διευκολύνει την απομάκρυνση του νερού μειώνοντας την απόσταση φρεναρίσματος σε βρεγμένες επιφάνειες.

Goodyear EfficientGrip Performance 2

Ασυναγώνιστο κράτημα

Οι μεγαλύτερες λωρίδες του νέου EfficientGrip Performance 2 στο κέντρο του πέλματος του έχουν την ικανότητα να εξασφαλίσουν υψηλότερους δείκτες ακαμψίας προσφέροντας έτσι στην πράξη σε όλες τις συνθήκες και τερέν αυξημένη σταθερότητα για ακόμα πιο ασφαλή οδήγηση.

*Αν θέλεις να απολαύσεις διαδρομές που θα σε βγάλουν από την καθημερινότητα φέτος το καλοκαίρι, δήλωσε συμμετοχή στον facebook διαγωνισμό της Goodyear και κέρδισε 1 σετ ελαστικών EfficientGrip Performance 2.

*Εσωτερική δοκιμή. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο EfficientGrip Performance. Διαστάσεις ελαστικών δοκιμής: 205/55R16 91V, αυτοκίνητο δοκιμής: VW Golf 7, τοποθεσία δοκιμής: ανοιχτοί δρόμοι στο Λουξεμβούργο και στη Γαλλία.

ΠΗΓΗ: