Nέες εκδόσεις E-Tense 225 για το DS7 Crossback – Τιμές

2
nέες-εκδόσεις-e-tense-225-για-το-ds7-crossback-–-Τιμές

Η γκάμα τoυ DS7 Crossback επεκτείνεται, με την έλευση δύο νέων εκδόσεων E-Tense 225.

Πρόκειται για την δεύτερη plug-in υβριδική έκδοση στη γκάμα του μοντέλου, μετά την κορυφαία E-Tense 4×4 300 HP, που συνδυάζει το οικολογικό προφίλ με όλα τα δυναμικά χαρακτηριστικά, σε ένα οικονομικότερο σύνολο, που απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό που αναζητά κομψότητα, πολυτέλεια, πλήθος καινοτόμων τεχνολογιών και κορυφαία άνεση.

Ο συνδυασμός του turbo κινητήρα βενζίνης των 1,6 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα, στην προκειμένη περίπτωση αποδίδει 225 ίππους και 360 Nm ροπής. Η ισχύς αυτή καταλήγει στους εμπρός τροχούς, ενισχύοντας σημαντικά τη γκάμα του μοντέλου.

Η εν λόγω έκδοση διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 110kW, έναν κινητήρα εσωτερικής καύσεως 180hp και μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 13,2kW. Η συνδυαστική ισχύς των 225 hp, καταλήγει μέσω του αυτόματου κιβωτίου 8 ταχυτήτων (ΕΑΤ8) στους εμπρός τροχούς. Το DS7 Crossback E-Tense 225 επιτυγχάνει αυτονομία της τάξεως των 55 χλμ. (μέτρηση WLTP) σε λειτουργία μηδενικών εκπομπών προσφέροντας την μέγιστη ηλεκτρική οδηγική εμπειρία, ενώ εκπέμπει μόλις 31 g/km CO2 σε υβριδική χρήση.

Η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι 1,4 lt/100 km στην υβριδική λειτουργία, ενώ παράλληλα μέσω Wallbox 7,4kW το μοντέλο παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης της μπαταρίας σε 1 ώρα και 45 λεπτά καθότι διαθέτει ενσωματωμένο φορτιστή (On-Board Charger) ισχύος 7,4 kW. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διάταξη δεν επηρεάζει τόσο τους χώρους στο εσωτερικό της καμπίνας, όσο και τον χώρο αποσκευών λόγω της έξυπνης ενσωμάτωσης των μπαταριών κάτω από το πάτωμα.

Το DS7 Crossback E-Tense 225 παρέχεται με υπηρεσίες τηλεματικής, χωρίς καμία απολύτως χρέωση εφ όρου ζωής, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες να ελέγχουν και να διαχειρίζονται από απόσταση τις λειτουργίες του αυτοκινήτου τους. Πιο συγκεκριμένα με την υπηρεσία E-Tense Remote Control, η οποία προσφέρεται μέσω της εφαρμογής My DS, κάθε ιδιοκτήτης έχει πρόσβαση σε όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία φόρτισης του αυτοκινήτου του. Το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, η αυτονομία και ο χρόνος που χρειάζεται να φορτιστεί πλήρως, είναι μερικές από τις πληροφορίες που μπορεί να έχει ο κάτοχος του DS7 Crossback E-Tense 225 όπου κι αν βρίσκεται.

Παράλληλα μπορεί να ρυθμίσει την επιθυμητή θερμοκρασία στο εσωτερικό της καμπίνας κατά τη διάρκεια της φόρτισης, μια διαδικασία που ολοκληρώνεται παίρνοντας ενέργεια από την πηγή της φόρτισης και όχι από την μπαταρία, ώστε να μην επηρεάζεται η αυτονομία ή να προγραμματίσει τη φόρτιση στην οικία του, για να επωφεληθεί από τα χαμηλότερα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας.

Σε ότι αφορά στις εκδόσεις εξοπλισμού, το plug-in υβριδικό DS7 Crossback E-Tense 225 διατίθεται σε δύο εκδόσεις: So Chic & Performance Line, που είναι εφάμιλλες των αντίστοιχων 4Χ4 εκδόσεων. Με τις τιμές διάθεσης από 46.300 ευρώ (έκδοση So Chic), με το όφελος του προγράμματος Eco-Bonus και τα απόλυτα προσαρμοσμένα στις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες χρηματοδοτικά προγράμματα με χαμηλό επιτόκιο που προσφέρει αποκλειστικά η DS Αutomobiles στην ελληνική αγορά, το νέο DS7 Crossback E-Tense 225 τοποθετείται ανάμεσα στις πλέον κορυφαίες προτάσεις σε μια ιδιαίτερα ανερχόμενη κατηγορία, αυτή των premium C SUV, που στο πρώτο τετράμηνο του 2021 σημείωσε αύξηση πωλήσεων σε ποσοστό 26,8%. Δελτίο Τύπου

ΠΗΓΗ: