Jeep Compass facelift

0
jeep-compass-facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Compass για την ευρωπαϊκή αγορά παρουσίασε η Jeep που αποκτά νέα μάσκα, νέους προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα και νέους προβολείς ομίχλης.

Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι μεγαλύτερες καθώς υπάρχει νέο ταμπλό, με μια οθόνη 8,4″ ή 10,1″να βρίσκεται στο κέντρο του, ενώ συναντάμε και ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 10,25 ιντσών. Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto.

Επίσης υπάρχουν νέα αλουμινένια στοιχεία, νέες ταπετσαρίες και μηχανικά προσφέρεται με τον 1.300αρη turbo τετρακύλινδρο κινητήρα, διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις, με 130 και 150 άλογα, με την κίνηση να στέλνεται είτε στους μπροστά είτε σε όλους τους τροχούς. Ο κινητήρας συνδυάζεται με δύο κιβώτια ταχυτήτων, ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο και ένα 6-τάχυτο αυτόματο ξηρού τύπου διπλού συμπλέκτη.

Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων υπάρχει ο 1.600αρης diesel απόδοσης 130 ίππων και 320 Nm ροπής που συνδυάζεται μόνο με το 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, με τη κίνηση να στέλνεται στους μπροστινούς τροχούς.

Τέλος υπάρχουν δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις που συνδυάζουν τον 1.300άρη τετρακύλινδρο turbo κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα, αποδίδοντας 190 και 240 άλογα, με τη κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς. Η ηλεκτρική αυτονομία ανέρχεται στα 50 χλμ, χάρη στη μπαταρία των 11,4 kWh.

ΠΗΓΗ: