8 λέξεις: Ένας νέος απαγορευμένος έρωτας φέρνει ανατροπές

6
8-λέξεις:-Ένας-νέος-απαγορευμένος-έρωτας-φέρνει-ανατροπές

Εξελίξεις και πολλά αναπάντεχα γεγονότα πρόκειται να συμβούν που θα αλλάξουν σχεδόν όλα τα δεδομένα.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, στη σειρά μπαίνουν και νέα πρόσωπα και ρόλοι που θα προκαλέσουν απίστευτες καταστάσεις, κωμικές αλλά και τραγικές.

Από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου οι «8 λέξεις» θα ξαναβγούν στον αέρα. Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε τις εξελίξει στις ήδη υπάρχουσες ιστορίες, ενώ λίγο αργότερα στην πλοκή του σεναρίου θα δούμε και άλλες, που θα έρθουν να συνδεθούν άμεσα με τους πρωταγωνιστές. Μια από τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες θα είναι αυτή της Ελισάβετ και του Αιμίλιου. Ένας νέος έρωτας, που θα ανατρέψει όλες τις ισορροπίες.

Όπως θα δούμε, στη σειρά θα μπει η Άννα Μπεζάν. Το μοντέλο-ηθοποιός θα υποδυθεί την Ελισάβετ Αρώνη. Πρόκειται για μια νέα και όμορφη κοπέλα, η οποία είναι ανιψιά του Άκη Αρώνη (Γιώργος Παρτσαλάκης).

Η Ελισάβετ είναι δημοσιογράφος και για πολλά χρόνια ζούσε και εργαζόταν στην Αργεντινή. Ξαφνικά αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα με σκοπό να γνωρίσει από κοντά τους δικούς της ανθρώπους και την υπόλοιπη οικογένεια της.

Ο ερχομός της δημιουργεί διάφορα συναισθήματα σε όλους και κυρίως στον Άκη, ο οποίος, μετά το πρώτο σοκ, την καλωσορίζει στην οικογένεια του και στην Ελλάδα. Στη συνέχεια ο Άκης, θέλοντας να βοηθήσει την ανιψιά του η οποία φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να μείνει για πολύ, δίνει εντολή στον Δημήτρη να την προσλάβει στο κανάλι του.

Λίγο μετά όμως η Ελισάβετ θα γνωρίσει έναν άντρα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της και δεν είναι άλλος από τον Αιμίλιο (Θεοχάρης Ιωαννίδης).

Ένας νέος απαγορευμένος έρωτας γεννιέται, καθώς ο Αιμίλιος Φωκάς είναι παντρεμένοι με μια γυναίκα που αγαπάει αληθινά.Εργασιομανής, πολύ φιλόδοξος και ρεαλιστής, πέφτει στα δίχτυα της Ελισάβετ και ο αναπάντεχος έρωτας που θα προκύψει θα ανατρέψει όλες τις ισορροπίες στη ζωή του.

Πηγή tv24

ΠΗΓΗ: