5 πράγματα που αρέσουν πάνω σας στους άνδρες

1
5-πράγματα-που-αρέσουν-πάνω-σας-στους-άνδρες

Πέμπτη 02 Σεπτεμβρίου 2021, 19:00

5 πράγματα που αρέσουν πάνω σας στους άνδρες

Ξεκινώντας από την εμφάνιση και φτάνοντας μέχρι τη συμπεριφορά της και τα στοιχεία της προσωπικότητάς της, οι άντρες προσέχουν αρκετά πράγματα πάνω σε μία γυναίκα.

Τι αρέσει τελικά στους άνδρες:

1. Όταν σε ακούει να γελάς

Όπως του αρέσει να σε βλέπει να χαμογελάς, άλλο τόσο αγαπά να σε βλέπει να γελάς από καρδιάς, διότι αυτό «μαρτυρά» πως τα πράγματα βαίνουν καλώς μεταξύ σας και είσαι χαρούμενη. Εξαιτίας του!

2. Όταν σε βλέπει στα καλύτερα σου

Κανένας άντρας δεν θα σε κατακρίνει αν σε δει με πυτζάμες -το αντίθετο μάλιστα. Ωστόσο, όταν ο σύντροφος σου δει πως προσπαθείς να γίνεις όμορφη για εκείνον θα το εκτιμήσει δεόντως. Φυσικά, παραμένοντας αυθεντική και αυθόρμητη αφού τελικά αυτό θα εκτιμήσουν περισσότερο απ’ όλα ακόμα.

3.  Όταν του κάνεις κομπλιμέντα για τη δουλειά του

Οι άντρες απολαμβάνουν όταν η δουλειά τους είναι αξιοπρόσεκτη. Είτε αφορά το επάγγελμα του, είτε ένα project στο οποίο βοήθησε έναν φίλο του, μη παραλείπεις να του πεις μπράβο και πόσο περήφανη είσαι για εκείνον.

4. Εκτίμηση

Όσο χαρούμενη νιώθεις όταν σου λέει «σ’αγαπώ!», άλλο τόσο χαρούμενος νιώθει εκείνος όταν του λες «ευχαριστώ!».

5. Χρόνος για να σκεφτεί

Οι άντρες δεν σκέφτονται τόσο γρήγορα όσο εμείς. Αντιθέτως, χρειάζονται χρόνο για να σκεφτούν και λάβουν μία απόφαση. Φαντάσου πόσο όμορφα θα νιώθει, λοιπόν, όταν θα του δίνεις χρόνο να σκεφτεί τι και πώς το θέλει, αντί να τον πιέζεις να αποφασίσει εκείνη τη στιγμή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

ΠΗΓΗ: