Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Κανείς δεν παίρνει τη θέση της κυρίας Μενεγάκη»

3
Ηλιάνα-Παπαγεωργίου:-«Κανείς-δεν-παίρνει-τη-θέση-της-κυρίας-Μενεγάκη»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών.

Την ήθελαν σχεδόν όλα τα κανάλια, όμως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο με τον ALPHA. Το εντυπωσιακό μοντέλο γίνεται πλέον παρουσιάστρια και βάζει πλώρη για τη μεσημβρινή ζώνη, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι είναι η αντικαταστάτρις της Ελένης Μενεγάκη.

«Μου έγιναν πολλές προτάσεις και είναι πολύ τιμητικό για ένα φρέσκο κορίτσι να βλέπει ότι τα κανάλια και οι άνθρωποι τους, που γνωρίζουν τι χρειάζεται η τηλεόραση, θέλουν να επενδύσουν σε νέα πρόσωπα. Η τηλεόραση χρειάζεται μια αλλαγή και είναι υπέροχο που είμαι μέρος αυτής της αλλαγής», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό περιοδικό.

-Ακούγεται πως θα πάρεις τη θέση της Ελένης…

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία, να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Από τη στιγμή που η κυρία Μενεγάκη αποφάσισε να φύγει και μια ζώνη μένει κενή, κάποιος πρέπει να πάει στη θέση της. Αυτό δεν σημαίνει ότι την αντικαθιστά κάποιος ή πάει να πάρει τη δουλειά του άλλου. Η γυναίκα θέλει να ξεκουραστεί, έχει κάνει μια τεράστια πορεία, μια τεράστια καριέρα, είναι παράδειγμα προς μίμηση… Αλίμονο, κανείς δεν παίρνει τη θέση της κυρίας Μενεγάκη».

-Τι μας ετοιμάζεις λοιπόν;

«Σας ετοιμάζω τα καλύτερα! Κέφι, μπρίο, τσαχπινιά, χαρά, καινούρια πράγματα».

-Ξέρεις τι εκπομπή θα κάνεις;

«Η αλήθεια είναι πως είμαστε σε πάρα πολύ πρώιμο στάδιο. Μόλις υπογράψαμε, κάνουμε τα πρώτα meetings, ψάχνουμε πρώτα την ομάδα. Προσπαθούμε να δούμε τα θέματα της εκπομπής, έτσι ώστε να κολλήσουν και οι κατάλληλοι άνθρωποι και να έχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο ομαδικό πνεύμα, χαρούμενο κι αγαπημένο».

-Θα κάνεις κάτι ζωντανό;

«Θα είναι ολοζώντανο, θα σπαρταράει!».

-Είσαι όμως έτοιμη να ηγηθείς μιας ομάδας σε μια ζωντανή εκπομπή;

«Έτοιμη δεν είμαι, γιατί δεν είμαι τρελή, είμαι στα συγκαλά μου. Εμπιστεύομαι όμως το κανάλι, την ομάδα και το πρότζεκτ που πάμε να δημιουργήσουμε, Σίγουρα έχω1 άγχος, αλλά κανείς δεν ξεκίνησε έτοιμος, θα πάω στην αφετηρία και θα αρχίσω».

-Έχεις όνειρα να κάνεις καριέρα στην τηλεόραση, να είσαι η Νο1 παρουσιάστρια;

«Ποιος ξεκινάει μια καριέρα και θέλει να είναι τελευταίος; Φυσικά και θέλω να έχω μια εξέλιξη, μια καλή πορεία και διάρκεια, θα δουλέψω πάρα πολύ γι’ αυτό και ο κόσμος είναι αυτός που θα κρίνει, εκείνος ξέρει πόσο καιρό θα μείνω».

-Είσαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας;

«Γιατί όχι; Και εγώ μένω δίπλα σε κάποιον, δεν μένω μόνη μου σε άλλον πλανήτη, είμαι κάποιου .γειτόνισσα και έρχεται να μου ζητήσει ζάχαρη!».

-Τι σου λέει ο κόσμος στον δρόμο;

«Με τσιμπάνε στο μάγουλο. Πάρα πολύ! Με ζουλάνε! Τους αρέσει να με βλέπουν. Με αγαπάνε, απ’ ό,τι φαίνεται. Τους αγαπάω κι εγώ», είπε στο Τηλέραμα.

ΠΗΓΗ: