Σίμος: “Θα διορθώσουμε αυτά που δεν ήμασταν καλοί”

3
Σίμος:-“Θα-διορθώσουμε-αυτά-που-δεν-ήμασταν-καλοί”

Στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει βελτίωση στα υπόλοιπα εννέα παιχνίδια των playoffs.

Aναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την εικόνα του ΟΦΗ: “Καταρχήν νομίζω ότι έγινε ένας καλός αγώνας. Η ομάδα μας είχε πολλά καλά διαστήματα αλλά δεν ήμασταν ουσιαστικοί και δεν ήμασταν και συγκεντρωμένοι στις φάσεις που δεχτήκαμε τα γκολ. Εμείς κρατάμε τα καλά διαστήματα που είχαμε και κοιτάμε να διορθώσουμε αυτά στα οποία δεν ήμασταν καλοί. Ήταν πρώτο παιχνίδι έχουμε άλλα εννιά”.

Για την απουσία του Φιγκεϊρέδο: “Είναι δέκα αγώνες μετά από μεγάλη απραξία, πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση. Έχουμε ένα ρόστερ που όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Θα δούμε αρκετές τέτοιες εκπλήξεις σε αυτά τα παιχνίδια”.

Για τους πιθανούς τραυματισμούς: “Δυστυχώς είχαμε το απρόοπτο με τον Τσιλιανίδη. Θα βρούμε λύσεις. Θέλουμε φυσικά να έχουμε όλους τους παίκτες μας και να είναι υγιείς. Όταν συμβαίνει το οτιδήποτε έχουμε ένα ρόστερ που ο καθένας μπορεί να αντικατασταθεί”.

Για το αν παίζει πιο ελεύθερα ο ΟΦΗ: “Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως όλη τη χρονιά. Να έχουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε αλλά ουσιαστικά. Είμαι αισιόδοξος ξέρω την ομάδα και τους παίκτες, νομίζω θα είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια”.

Για τον ρυθμό του αγώνα: “Σίγουρα αν δεν υπήρχε η διακοπή το τέμπο θα ήταν καλύτερο. Νομίζω όμως για πρώτο παιχνίδι ήταν ένα καλός αγώνας, νομίζω όποιος το παρακολούθησε δεν είδε κάτι βαρετό”.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άρης – ΟΦΗ: Η αφιέρωση του Γκάμα στους ήρωες της πρώτης γραμμής
Η βαθμολογία σε playoffs και playouts

ΠΗΓΗ: