Η Hailey Bieber μας αποκάλυψε το «όπλο» της για την προστασία του προσώπου της από τον ήλιο

3
Η-hailey-bieber-μας-αποκάλυψε-το-«όπλο»-της-για-την-προστασία-του-προσώπου-της-από-τον-ήλιο


Αρχική


Beauty


Η Hailey Bieber μας αποκάλυψε το «όπλο» της για την προστασία του προσώπου της από τον ήλιο

Σάββατο 06 Ιουνίου 2020, 16:30

Η Hailey Bieber μας αποκάλυψε το «όπλο» της για την προστασία του προσώπου της από τον ήλιο

Η Hailey Bieber μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram αποκάλυψε ποιο αξεσουάρ λατεύει και γιατί!

Η σύζυγος του Jusitn Bieber αποκάλυψε λοιπόν ότι λατρεύει τα καπέλα και πάντα είναι αυτά που θα ολοκληρώσουν τα look της. Μάλιστα όπως είπε αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα της tips για την προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εκτός λοιπόν από το αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας που εφαρμόζει στο πρόσωπο, το supermodel δεν παραλείπει ποτέ να φοράει καπέλο.

«Ποτέ δεν συνήθιζα να φοράω καπέλο στον ήλιο, αλλά από τότε που έμαθα ότι χάνουμε το 1% του κολλαγόνου της επιδερμίδας μας κάθε χρόνο, μετά το 23ο έτος της ηλικίας μας, ξαφνικά έχω αγαπήσει τα καπέλα.» ανέφερε μέσα από ένα post που έκανε στα insta stories της.

Το κολλαγόνο αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες που καθορίζουν την αψεγάδιαστη υφή, την ανθεκτικότητα και τη σφριγηλή όψη του προσώπου μας και πράγματι, η παραγωγή του επιβραδύνεται καθώς τα χρόνια περνούν και η ποσότητά του παύει να είναι επαρκής. Οι αρνητικές συνέπειες αυτής της εξέλιξης γίνονται ορατές στο πρόσωπο, μέσα από σημάδια που μαρτυρούν την ηλικία, όπως οι ρυτίδες και η χαλάρωση.

Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό να κάνουμε τη σωστή πρόληψη και να φροντίζουμε με εξειδικευμένα προϊόντα το δέρμα μας αλλά και να το προστατεύουμε με tips, όπως αυτό της Hailey Baldwin.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

ΠΗΓΗ: