Εκκληση για βοήθεια από την Ελισάβετ – Γιατί πρέπει να νοσηλευτεί στο Λονδίνο

4
Εκκληση-για-βοήθεια-από-την-Ελισάβετ-–-Γιατί-πρέπει-να-νοσηλευτεί-στο-Λονδίνο

Η ζωή της Ελισάβετ Βακόλα, 22 ετών σήμερα, άλλαξε ραγδαία το 2013, όταν έφυγε από την Αθήνα για την επαρχία. Ξαφνικά, άρχισαν τα συγκοπικά επεισόδια. Από τότε, δεν σταμάτησαν ποτέ. Τουναντίον η υγεία της επιδεινώθηκε χωρίς να ξέρει κανείς τι πραγματικά έχει. Ζητά έκκληση για βοήθεια, καθώς μόνο μία διέξοδος υπάρχει για να ζήσει σαν όλους εμάς, αλλά αυτή η βοήθεια βρίσκεται στο Λονδίνο. Αναζητά την οικονομική σας στήριξη ή έστω την κοινοποίησή σας. Μπορείτε να την βοηθήσετε εδώ

Μετά από το πρώτο κύμα του κορονοϊού, η Ελισάβετ παραμένει στην Ελλάδα και αναμένεται να κάνει τρία χειρουργεία μέσα στο καλοκαίρι, σύμφωνα με την έκκληση για βοήθεια που έστειλε στην HuffPost Greece. Είχε μιλήσει ξανά τον Δεκέμβριο του 2019. 

Όσα γράφει η Ελισάβετ

«Γεια σας φίλοι μου. Σας αποκαλώ φίλους γιατί πραγματάκια έτσι σας νιώθω.

Ειμαι η Ελισάβετ Βακόλα 21 ετών και πάσχω από μια πάρα πολύ σοβαρή πάθηση, λογικά θα έχετε ξαναδεί άρθρα που ανεβαίνουν κατά καιρούς και αφορούν το πρόβλημα υγείας μου, ωστόσο αυτό συνεχίζει ακάθεκτο να με χτυπάει κάθε φορά και χειρότερα.

 Ο κορονοϊός πήγε πίσω τη κατάστασή μου και τον προγραμματισμό που υπήρχεκαι δεν μπορώ να γυρίσω Αγγλία να συνεχίσουν αυτά που ξεκίνησαν εκεί, με τη δικη σας βοήθεια και στήριξη.

 Λόγω του ότι στην Αγγλία προς το παρόν δεν μπορώ να φύγω για το καίριο θέμα αλλά και για το ότι βρίσκομαι σε ανοσοκαταστολη, κάποια πράγματα που προέκυψαν πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα, και ευτυχώς διότι στην Αγγλία τα έξοδα ήταν υπολογισμενα μόνο για συγκεκριμένο κύκλο εξετάσεων.

Ο έρανος συνεχίζει να τρέχει, το τρέξιμο του οποίου είναι χρονοβόρα και ψυχοφθόρα κατάσταση, διότι έχοντας ήδη όλο αυτό το βάρος της νόσου έχω να στηρίξω μονη μου ολόκληρη καμπάνια. Ζητώ τη βοήθειά σας. Δεν ζητώ μεγάλα ποσά, ακόμα και το ένα ευρώ κάνει τη διαφορά. Αλλά ακόμα και αυτό να μην περισσεύει, διότι καταλαβαίνω τις άσχημα οικονομικές καταστάσεις, επειδή βρίσκομαι κι εγώ σε παρόμοια, παρακαλώ κοινοποιήστε την ιστορία μου.

Με τα νέα δεδομένα της νόσου, αυτό το καλοκαίρι αναμένω τρία χειρουργεία, ένα που καθυστέρησα λογω χρημάτων στην ωοθήκη – και θα είναι δεύτερη φορά που εμφανίζει τέτοιο θέμα δυστυχώς – αφαίρεση ενός όγκου στο πόδι πολύ περίεργης μορφολογίας (που φοβόμαστε αρκετά)  και τρίτον (το μόνο ίσως καλό από όλα αυτά) η τοποθετηση απινιδωτή, που επιτέλους βρήκαν συμβατο οι γιατροί μου στο Λονδίνο. 

Και εδώ με λίγα λόγια όλη η νόσος

Από καρδιά: κοιλιακή ταχυκαρδία, εκτακτοσυστολικη κοιλιακή αρρυθμία με μέγιστη συχνότητα εκτάκτων μέχρι και 50χιλ σε κάποιο χολτερ, υποτροπιάζοντα συγκοπτικά επεισόδια, υποκινήσια δεξιάς κοιλίας άγνωστης αιτιολογίας και ιστορικο αιφνίδιου θανάτου.

Από πνεύμονες: περιοριστική πνευμονοπάθεια, οζιδια

Πόδια: μυϊκές φλεγμονές- οιδηματα, με επηρεασμένες ρίζες που προκαλούν παροδική παράλυση

Μάτια: διολωπια , μυωπία προσαρμογής λογω προβλήματος στην προσαρμογή, δεξί μάτι:3 βαθμούς και αριστερό μάτι 12 βαθμούς, 1/40 όραση, οφθαλμικα εγκεφαλικά, πάρεση οφθαλμου, οίδημα οπισθοβοβικα που προκαλεί εξόφθαλμο και στα δύο μάτια που έχει επηρεάσει και τους οφθαλμικους μύες και τον έσω ορθο μυ και νυσταγμο που προκαλεί και εμετούς

Εγκέφαλο: εστίες σκιαγραφισης και ενεργού σήματος χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα που το δικαιολογεί.

Παιδιά είναι μεγάλη ανάγκη όποιος έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει, μέχρι να μου συμβεί ποτέ δεν το είχα σκεφτεί όλο αυτό, δεν είναι και καθόλου εύκολο επίσης. Σας ευχαριστώ πάντα για το χρόνο σας και όπως με βοηθάει ο κάθε ένας . Να είστε όλοι καλά.

Το λινκ της καμπάνιας εδώ 

ΠΗΓΗ: www.huffingtonpost.gr