Σύννεφα στoν γάμο της Gisele Bündchen και του Tom Brady

2
Σύννεφα-στoν-γάμο-της-gisele-bundchen-και-του-tom-brady

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020, 11:40

Σύννεφα στoν γάμο της Gisele Bündchen και του Tom Brady

Μπορεί όλοι να πίστευαν ότι ο Tom Brady και η Gisele Bündchen είχαν τον τέλειο γάμο, όμως όπως πάντα τα φαινόμενα απατούν.

Την Τετάρτη, ο Tom Brady μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern και αποκάλυψε ότι η σύζυγός του δεν ήταν ικανοποιημένη με το γάμο τους, οπότε χρειάστηκε να ζητήσουν τη βοήθεια ειδικού για να φτιάξουν τα πράγματα μεταξύ τους.

«Πριν από δύο χρόνια, δεν αισθανόταν ότι εκπλήρωνα τις δικές μου υποχρεώσεις σε σχέση με την οικογένεια μας. Αισθανόταν ότι εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο όλη τη σεζόν κι εκείνη ασχολούνταν με το σπίτι και μετά όταν τελείωνε η σεζόν, ήμουν του στυλ “Τέλεια, άσε με να ασχοληθώ με τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες. Άσε με να ασχοληθώ με τις προπονήσεις” και εκείνη καθόταν εκεί λέγοντας “Πότε θα κάνεις πράγματα για το σπίτι; Πότε θα πας τα παιδιά στο σχολείο και να κάνεις το τάδε;”», εξήγησε προσθέτοντας ότι η δυστυχία της του άνοιξε τα μάτια: «Αυτό ήταν ένα μεγάλο μέρος του γάμου μας που έπρεπε να τσεκάρω τον εαυτό μου γιατί εκείνη έλεγε πως έχει επίσης όνειρα και στόχους».

Συνεπώς, χρειάστηκε να αποσυρθεί από πρότζεκτ ώστε να βάλει σε προτεραιότητα την οικογένειά του, όμως αυτή η αλλαγή αρχικά τον έκανε να αισθάνεται μνησικακία απέναντι στη σύζυγό του. Κατέληξαν σε σύμβουλο γάμου, αλλά το σημείο που για εκείνον άλλαξε τα πάντα ήταν όταν η Gisele του έγραψε ένα γράμμα.

«Βασικά μου έγραψε ένα γράμμα, ένα γράμμα που έλεγε ανοιχτά τις σκέψεις της και ακόμη το έχω, το κρατάω σε ένα συρτάρι και το διαβάζω. Είναι γεμάτο ειλικρίνεια, από τα βάθη της καρδιάς της για να πει πού βρίσκομαι στο γάμο μας και είναι μία καλή υπενθύμιση για μένα ότι τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν και να εξελιχθούν με το πέρασμα του χρόνου. Ό,τι συνέβη και δούλεψε για εμάς πριν από 10 χρόνια δε θα δουλεύει για πάντα γιατί μεγαλώνουμε με διαφορετικούς τρόπους. […] Το νόημα σε μία σχέση είναι ότι πρέπει να δουλεύει και για τους δύο. Καλύτερα να ασχολείστε και οι δύο με αυτήν γιατί αν δεν το κάνετε, μετά δε θα είναι βιώσιμη», κατέληξε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

ΠΗΓΗ: