Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ζήτησε από τον Μητσοτάκη την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων

3
Ο-ΑΣ-ΠΑΟΚ-ζήτησε-από-τον-Μητσοτάκη-την-οριστική-διακοπή-των-πρωταθλημάτων

Την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων στα ερασιτεχνικά αθλήματα ζήτησε ο ΠΑΟΚ με επιστολή που έστειλε στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με επιστολή που έστειλε στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο ΑΣ ΠΑΟΚ ζητάει την οριστική διακοπή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως έκανε την Πέμπτη (9/4) και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Η επιστολή του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

“Ο ΠΑΟΚ, με βαρύ το αίσθημα ευθύνης, λόγω της δημιουργηθείσας αφόρητης κατάστασης με την κήρυξη πανδημίας λόγω του κορονοϊού και των συνθηκών πολέμου των οποίων αντιμετωπίζει η χώρα μας και όχι μόνο, θεωρώντας την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια ως το υπέρτατο αγαθό πάνω από οτιδήποτε άλλο, προτείνει, την άμεση διακοπή των πρωταθλημάτων όλων των ερασιτεχνικών αθλημάτων θεωρώντας αυτά ως μη γενόμενα, λαμβάνοντας υπ’όψη ότι οι αθλητές πάνω απ’όλα είναι άνθρωποι και ως τέτοιοι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Προς τούτο, καλούμε την ελληνική Πολιτεία να λάβει τα προσήκοντα μέτρα, τα οποία θα διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21, με προσανατολισμό πάντα στον ανθρώπινο παράγοντα στους δύσκολους καιρούς τους οποίους βιώνουμε.

Απευθυνόμαστε προσωπικά στον Πρωθυπουργό, κο Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον καλούμε να δώσει τις εντολές στα αρμόδια όργανα προκειμένου να λάβουν άμεσα τις σχετικές πρωτοβουλίες και τις νομοθετικές ρυθμίσεις όπου αυτές χρειάζονται.

Καλούμε δε τις οικείες Ομοσπονδίες ανά κλάδο άθλησης να συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση, πράττοντας τα αυτονόητα τόσο προς όφελος της υγείας των αθλητών όσο και προς όφελος των σωματείων αφού ο ελληνικός αθλητισμός δεν σταματάει την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Έχει και πρέπει να έχει και συνέχεια”.

ΠΗΓΗ: