Εva Mendes-Ryan Gosling: Σε καραντίνα φροντίζοντας τις κόρες τους!

4
Εva-mendes-ryan-gosling:-Σε-καραντίνα-φροντίζοντας-τις-κόρες-τους!


Αρχική


Lifestyle


Εva Mendes-Ryan Gosling: Σε καραντίνα φροντίζοντας τις κόρες τους!

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020, 14:30

Εva Mendes-Ryan Gosling: Σε καραντίνα φροντίζοντας τις κόρες τους!

Αυτό το διάστημα που όλοι βρίσκονται στα σπίτια τους προκειμένου να καταπολεμήσουν την εξάπλωση του κορωνοϊού, έχουμε δει αρκετούς celebrities να μοιράζονται συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο από την δική τους αυτοαπομόνωση.

Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes όμως δεν επιθυμούν τέτοιους είδους δημοσιότητα και πηγές επιβεβαιώνουν ότι το ζευγάρι βρίσκεται όπως όλοι σε καραντίνα, φροντίζοντας τις μικρές τους κόρες Esmeralda και Amada χωρίς τη βοήθεια των νταντάδων και προσπαθώντας να παραμείνουν υγιείς.

Εφόσον η Esmeralda, 3 ετών και η Amada, 5 ετών, ήρθαν στην ζωή τους, βλέπουμε πολύ σπάνια την ηθοποιό  Η Mendes πάντα σχεδίαζε να εστιάσει τη ζωή της στη φροντίδα των παιδιών της και αυτό ακριβώς κάνει.

Η πηγή αναφέρει επίσης ότι ο Ryan προστατεύει τη σύζυγό του και είναι ένας αφοσιωμένος μπαμπάς. «Το να είσαι περιορισμένος στο σπίτι τους με δύο μικρά παιδιά είναι εξαντλητικό κατά καιρούς, ειδικά χωρίς βοήθεια νταντάδων».

Εν τω μεταξύ, ο Gosling επικεντρώνεται στις ικανότητές του στην κουζίνα. «Αγαπάει το μαγείρεμα», προσθέτει η πρώτη πηγή. «Ενθαρρύνει όλους να το κάνουν μαζί του. Είναι διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια».

Έτσι λοιπόν περνούν τις ημέρες τους εν μέσω πανδημίας οι δύο ηθοποιοί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

ΠΗΓΗ: