Πανσέληνος στον Ζυγό – Προβλέψεις για τα ζώδια

3
Πανσέληνος-στον-Ζυγό-–-Προβλέψεις-για-τα-ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Με την πανσέληνο στο απέναντι ζώδιο θα έχεις εξελίξεις και αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Ένας κύκλος ολοκληρώνεται με επεισοδιακό τρόπο. Μείνε ψύχραιμη και υπομονετική και απόφυγε κινήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Αν βέβαια έχεις πάρει τις αποφάσεις σου, τότε ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω σου το παλιό και να υποδεχθείς το νέο. Έχεις ανάγκη να βγεις από προβληματικές και δύσκολες καταστάσεις. Καλό θα ήταν να μη βιάζεσαι γιατί τώρα λειτουργείς με επαναστατικό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει την εργασία, την καθημερινότητα, την υγεία. Χαλάρωσε, βγες από τις καθημερινές συνήθειες, από τη ρουτίνα και απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες, να κάνεις γυμναστική. Βάλε στην άκρη τις υποχρεώσεις και κάνε πράγματα που σε χαροποιούν. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου. Η ζωή είναι μικρή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Θα έχεις εξελίξεις στον ερωτικό τομέα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ή μπορεί, αντίθετα, να εγκαταλείψεις μια σχέση που δεν σε γεμίζει. Αντίστοιχα, μπορεί να εγκαταλείψεις ένα δημιουργικό εγχείρημα που δεν έχει την πορεία που θα ήθελες για να κάνεις κάτι άλλο και να εξελιχτείς επαγγελματικά. Ένας κύκλος ολοκληρώνεται, ξεκαθαρίζεις κάποια πράγματα και παίρνεις αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια, το παρελθόν. Ένας κύκλος φαίνεται να ολοκληρώνεται στον οικογενειακό τομέα. Μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα σπιτιού, μπορεί να κάνεις αλλαγές, μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, μια συγκατοίκηση. Θα έρθεις πιο κοντά με οικεία πρόσωπα. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και μπορεί να έρθουν στο μυαλό σου αναμνήσεις από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Μπορεί να κάνεις διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, σεμινάρια, να μάθεις μια ξένη γλώσσα. Προβάλλεις τον εαυτό σου, ανταλλάσσεις τις ιδέες σου και κάνεις κοντινά ταξίδια και εκδρομές. Βάζεις τις σκέψεις σου σε τάξη και γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς βελτιώνονται. Σκέφτεσαι με έναν νέο τρόπο τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει τα οικονομικά σου. Το εισόδημά σου αλλάζει, μπορεί να κάνεις αγορές και επενδύσεις, προσπαθείς να κλείσεις εκκρεμότητες. Μπορεί να κάνεις μια αγοραπωλησία ή να εξοφλήσεις ένα χρέος. Έρχονται απρόσμενα χρήματα ή χρήματα που σου χρωστούσαν. Βρίσκεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου. Θέματα ασφάλειας και αυτοεκτίμησης σε απασχολούν, αλλάζουν οι αξίες σου. Έχεις ανάγκη από μια καλύτερη ποιότητα ζωής, νιώθεις χρήσιμη στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου φέρνει εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες απρόσμενα. Προσοχή στις συγκρούσεις με το ταίρι σου, αν η σχέση σου δεν είναι ουσιαστική θα τελειώσει. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις μια συγκατοίκηση ή μια επισημοποίηση της σχέσης σου. Εξελίξεις θα έχεις και στην επαγγελματική σου ζωή. Μπορεί να διακοπεί μια συνεργασία ή να γίνουν ανακατατάξεις στη δουλειά σου. Συνεργασίες που βασίζονται στην εκτίμηση θα συνεχιστούν. Θα προβληματιστείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό σου δίνει την ανάγκη να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς, να βγεις από την καθημερινότητα. Αλλάζεις το πρόγραμμά σου και κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Απομονώνεσαι και περνάς όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Γαληνεύεις, βρίσκεις τις ισορροπίες σου, ρίχνεις τους ρυθμούς σου. Προσπάθησε να αποφύγεις παρασκηνιακές κινήσεις και συζητήσεις στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό φέρνει γεγονότα σχετικά με τους στόχους σου, τις συνεργασίες σου, τη συμμετοχή σου σε ομάδες, συλλόγους και οργανώσεις. Κάποιες εξελίξεις αλλάζουν το σκηνικό. Κάποια φιλικά πρόσωπα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση των σχεδίων σου, είναι κοντά σου και σε βοηθούν. Προσοχή σε εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες. Μπορεί να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις στην κοινωνική σου ζωή, έχεις ανάγκη από νέες εμπειρίες. Μια νέα δραστηριότητα θα σε χαροποιήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό φέρνει εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή. Οι εξελίξεις αυτές αφορούν μια συνεργασία ή τη σχέση σου με ανώτερα πρόσωπα. Αλλαγές μπορεί να γίνουν στα επαγγελματικά εγχειρήματά σου. Σε απασχολεί η δημόσια εικόνα σου, αλλάζεις το προφίλ σου. Μεγαλύτερα πρόσωπα ή άτομα κύρους σε βοηθούν. Κάποιες επαφές σου δίνουν την ευκαιρία να εξελιχτείς. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να έχεις εξελίξεις στο γάμο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει θέματα εκπαίδευσης, θέματα με το εξωτερικό και νομικές υποθέσεις. Θα υπάρξουν κάποια απρόσμενα γεγονότα που θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό σκηνικό στη ζωή σου. Αν έχεις μια σχέση εξ αποστάσεως, θα αλλάξουν τα δεδομένα. Μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα επαγγελματική σχέση ή αντίθετα να χαλάσει μια επαγγελματική σχέση. Μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους ή να κλείσεις μια συμφωνία με το εξωτερικό. Νομικά ζητήματα ή θέματα με το δημόσιο σε απασχολούν και θα έχεις εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό φέρνει εξελίξεις στην ερωτική και οικονομική σου ζωή. Μπορεί να έχεις θέματα συμβίωσης ή θέματα ασφάλειας μέσα στη σχέση σου και θα αναγκαστείς να πάρεις αποφάσεις. Να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, ταιριάζεις με το σύντροφό σου, έχεις το κατάλληλο άτομο δίπλα σου, σε καλύπτει το ταίρι σου; Τα κοινά οικονομικά έρχονται σε πρώτο πλάνο και θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις σχετικές με τη διαχείρισή τους. Μπορεί να κάνεις οικονομικές συμφωνίες. Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

ΠΗΓΗ: