Η Cindy Crawford για τη γνωριμία της με την πριγκίπισσα Diana

2
Η-cindy-crawford-για-τη-γνωριμία-της-με-την-πριγκίπισσα-diana

Πέμπτη 09 Απριλίου 2020, 14:30

Η Cindy Crawford για τη γνωριμία της με την πριγκίπισσα Diana

Η Naomi Campbell κυκλοφόρησε ένα νέο chat show στο κανάλι της στο YouTube με τίτλο «No Filter With Naomi», όπου στο πρώτο επεισόδιο, προσκάλεσε το supermodel Cindy Crawford για να συζητήσουν τη νέα καθημερινότητα εν μέσω της καραντίνας αλλά και να θυμηθούν στιγμές από το παρελθόν.

Η Cindy Crawford μίλησε μεταξύ άλλων για τη φορά που είχε πάει στο παλάτι του Kensington και είχε συναντήσει την πριγκίπισσα Diana για πρώτη φορά.

«Είχα τρομάξει που συνάντησα την πριγκίπισσα Diana και που πήγα στο παλάτι του Kensington και από το πόσο προσιτή ήταν, γιατί υπήρχε τόσο πολύ πρωτόκολλο και υποθέτω ότι επειδή δεν είμαι Βρετανίδα, μεγάλο μέρος του δεν το καταλαβαίνω», είπε, μιλώντας για τη φορά που συνάντησε τη γαλαζοαίματη και τον 16χρονο τότε πρίγκιπα William.  

Στη συνέχεια σχολίασε το πόσο απλή ήταν: «Νομίζω πως φορούσε απλά τζιν και ένα κασμιρένιο πουλόβερ». Δεν παρέλειψε επίσης να εκφράσει το πόσο τυχερή νιώθει που κατάφερε να γνωρίσει την Diana: «Μου άρεσε το πόσο ταπεινή ήταν και νιώθω ευλογημένη που τη γνώρισα».  

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

ΠΗΓΗ: