Η τούρτα της Άννας Κορακάκη με θέμα τον covid-19 για τα γενέθλιά της (pics)

4
Η-τούρτα-της-Άννας-Κορακάκη-με-θέμα-τον-covid-19-για-τα-γενέθλιά-της-(pics)

Αυτά τα γενέθλια θα τα θυμάται για μια ζωή η Άννα Κορακάκη. 

Η “χρυσή” Ολυμπιονίκης της σκοποβολής γεννήθηκε μια ημέρα σαν τη σημερινή (8.4) το 1996 και έμελλε να γιορτάσει τα 24α γενέθλια της μόνη της στο σπίτι της λόγω του κορονοϊού (covid-19). 

H Κορακάκη που ήταν η πρώτη γυναίκα λαμπαδηδρόμος στην ιστορία έσβησε μόνη της τα κεράκια σε μια τούρτα με θέμα τον κορονοϊό. 

Οι φίλοι της ήταν κοντά της, κάτω από το μπαλκόνι, και με μια κούτα της έστειλαν τα πιο… περίεργα δώρα όπως είναι ένα χαρτί υγείας με φιόγκο, ένα αντισηπτικό, μια γλυκιά σοκολάτα και μια μάσκα… 

H Άννα Κορακάκη έγραψε για τα γενέθλια της: 

«Αυτά τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα, κυρίως γιατί κατάλαβα γι’ ακόμη μία φορά ότι τα άτομα που σ’αγαπάνε αληθινά, θα βρουν πάντα τον τρόπο να στο δείξουν, ανεξαρτήτως συνθηκών!

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, η φαντασία των αγαπημένων μου προσαρμόστηκε στις συνθήκες των ημερών και έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και την ψυχή μου!

Η ευχή πριν σβήσω τα κεράκια είμαι αισιόδοξη ότι θα πραγματοποιηθεί, αλλά πρέπει να την κρατήσω μυστική. 


Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές και την αγάπη σας & σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας!». 

ΠΗΓΗ: