Churros, από τον Γιώργο Τσούλη

4
churros,-από-τον-Γιώργο-Τσούλη

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τα churros:

200 ml  Νερό

100 γρ. Βούτυρο

6 γρ.  Ζάχαρη, κρυσταλλική

3 Αυγά

150 γρ. Aλεύρι γ.ο.χ

2 γρ. Αλάτι

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

 Υλικά για τη καραμέλα βουτύρου:

150 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική

300 γρ. Κρέμα γάλακτος  πλήρης

50 γρ. Βούτυρο , παγωμένο

2 Πρέζες αλάτι

Υλικά για το σερβίρισμα

200 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική

1 κ.σ. Κανέλα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

ΠΗΓΗ: