Χανταβα: «Γιατί να υπάρχει αυτός ο μεγάλος διαχωρισμός μεταξύ ανδρών και γυναικών» (pic)

4
Χανταβα:-«Γιατί-να-υπάρχει-αυτός-ο-μεγάλος-διαχωρισμός-μεταξύ-ανδρών-και-γυναικών»-(pic)

Αναλυτικά η ανάρτηση της ακραίας του ΠΑΟΚ έχει ως εξής: «Με αφορμή όλα αυτά που γίνονται σήμερα στον κόσμο θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα και θέμα που απασχολεί τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα τη διαφορά μεταξύ αντρικού & γυναικείου βόλεϊ και αθλημάτων γενικότερα απλά θα μιλήσω για το άθλημα μου , και σ αυτό θεωρώ πως πολλές συναθλήτριες μου είναι μαζί μου!

Το γεγονός ότι εδώ και τόσα χρόνια το γυναικείο πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν θεωρείται επαγγελματικό και όπως μπορούμε να δούμε με τη τωρινή κατάσταση που επικρατεί τα συμβόλαια στο γυναικείο είναι τελείως απροστάτευτα σε σχέση με αυτά του αντρικού στο οποίο σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή εξασφαλίζονται και για παράδειγμα δικαιούνται το επίδομα των 800€! (Δεν αναφέρω καν την ασφάλιση..). Εγώ και άλλες συναθλήτριες μου αναρωτιόμαστε γιατί να υπάρχει αυτός ο μεγάλος διαχωρισμός μεταξύ ανδρών και γυναικών αφού ουσιαστικά έχουμε τις ίδιες υποχρεώσεις (προπονητικές και αγωνιστικές). Είμαστε όλοι το ίδιο και προσφέρουμε τα ιδία! Ο σκοπός που τα γραφώ όλα αυτά δεν είναι μόνο για το επίδομα των 800€ αλλά γενικά για την υποτίμηση του γυναικείου φύλου και του γυναικείου αθλητισμού σε εποχές που η ισότητα δεν έπρεπε να τίθεται σαν θέμα! Έχουμε κουραστεί να μας βλέπουν μόνο σαν ερασιτέχνες.

Όταν λοιπόν όλα αυτά θα έχουν τελειώσει με τη πανδημία και θα είναι πλέον μια κακή ανάμνηση, ίσως να είναι ευκαιρία είπε και υπουργείο αθλητισμού να δουν το θέμα ”επαγγελματίες αθλήτριες βόλεϊ”. Και να αποκατασταθεί η ΑΔΙΚΙΑ.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ & ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!».

ΠΗΓΗ: