Τα smartwatch είναι 30 φορές πιο βρώμικα από καπάκι τουαλέτας!

2
Τα-smartwatch-είναι-30-φορές-πιο-βρώμικα-από-καπάκι-τουαλέτας!

Αν κάπου γινόταν ένα γκάλοπ και σας ρωτούσαν «τι θεωρείτε πως είναι πιο βρώμικο» και οι επιλογές σας ήταν ένα καπάκι τουαλέτας ή ένα smartwatch είμαστε κάτι παραπάνω από σίγουροι πως θα απαντούσατε το πρώτο! Κι όμως, θα κάνατε λάθος!

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο εξωτερικό λόγω κορονοϊού, τα smartwatch φάνηκαν να είναι 30(!) φορές πιο βρώμικα από ένα καπάκι τουαλέτας, κάτι που πραγματικά προκαλεί σοκ! Πρόκειται για μια έρευνα που θα πρέπει όλοι να πάρουμε στα σοβαρά μάλλον, καθώς στο έξυπνο ρολόι μας μπορεί κανείς να συναντήσει βακτήρια περίπου 3% παραπάνω απ’ ότι σε ένα καπάκι τουαλέτας.

Από την έρευνα αυτή φυσικά δεν έλειπαν και τα smartphone. Τα… έξυπνα κινητά βρίσκονται στη θέση, καθώς είναι 15 φορές πιο βρώμικα από ένα καπάκι τουαλέτας και πάνω τους μπορούμε να βρούμε σχεδόν 1,5% παραπάνω βακτήρια απ’ ότι σε ένα καπάκι τουαλέτας.

Όσον αφορά τα πληκτρολόγια των υπολογιστών. εκεί βρίσκονται τα περισσότερα βακτήρια που βρέθηκαν σε συσκευές, ωστόσο έρχονται τρίτα σε… βρωμιά σε σχέση με ένα καπάκι τουαλέτας.

ΠΗΓΗ: