Ο Μπαρτομέου τελείωσε τους «άπιστους» της διοίκησης στην Μπαρτσελόνα

3
Ο-Μπαρτομέου-τελείωσε-τους-«άπιστους»-της-διοίκησης-στην-Μπαρτσελόνα

Ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου δείχνει αποφασισμένος να κάνει αλλαγές στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα ενόψει του τελευταίου χρόνου του στην προεδρία της ομάδας και να διορθώσει τα κακώς κείμενα του πρόσφατου παρελθόντος.

Για το λόγο αυτό, έλαβε δραστικό μέτρο απαιτώντας «εδώ και τώρα» την παραίτηση τεσσάρων μελών εκ του board της διεύθυνσης, αφού σύμφωνα με τον κανονισμό δεν μπορεί να τους απολύσει.

Όπως αποκάλυψε η «Mundo Deportivo», ο ισχυρός άνδρας των Μπλαουγκράνα ανακοίνωσε την απόφαση του μέσω της τηλεδιάσκεψης που είχαν όλα τα μέλη του συμβουλίου, όπου και ανήγγειλε στους Εμίλι Ρουσό, Σίλβιο Ελίας, Ενρίκε Τόμπας και Ζοσέπ Ποντ την διορία δύο ωρών για να υποβάλλουν την παραίτησή τους, ειδάλλως θα παραμείνουν στον σύλλογο αλλά θα υποβιβαστούν από τα καθήκοντά τους.

Ο πρώτος εξ αυτών φερόταν, μάλιστα, ως ο Νο1 υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Μπαρτομέου στο τέλος της θητείας του και ο ίδιος τασσόταν ως υποστηρικτής του. Ωστόσο, ο Ρουσό που ανέλαβε μόλις τον Ιανουάριο τη θέση του αντιπροέδρου, δεν έχει αφήσει ικανοποιημένο τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, που σκοπός του είναι να τον αντικαταστήσει άμεσα για να διαχειριστεί τα μείζονα ζητήματα του συλλόγου αυτή την περίοδο.

Έτσι, μετά από αυτή την απόφαση αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στα ψηλά κλιμάκια και αναμένονται τα νέα πρόσωπα που θα απαρτίσουν το team της διοίκησης, τους αντιπροέδρους καθώς και τον διευθυντή.

ΠΗΓΗ: