Έτσι θα απολυμάνετε σωστά τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ

4
Έτσι-θα-απολυμάνετε-σωστά-τα-ψώνια-από-το-σούπερ-μάρκετ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ – ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Δείτε σε ένα βίντεο πως θα απολυμάνετε σωστά τα ψώνια από του σούπερ μάρκετ που πηγαίνετε σπίτι. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να τα απολυμάνετε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Με τον κορονοϊό να βρίσκεται σε έξαρση, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ακόμη περισσότερο, μάλιστα, όταν βγαίνουμε από το σπίτι μας για τις βασικές αγορές από το σούπερ μάρκετ. Η έξαρση του κορονοϊού και η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ελλάδα έχει αλλάξει κατά πολύ όλες τις καθημερινές μας συνήθειες. 

Θα πρέπει να προσέχουμε, για παράδειγμα, ιδιαίτερα όταν βρισκόμαστε έξω από το σπίτι, για ψώνια από το σούπερ μάρκετ, αλλά ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και όταν επιστρέφουμε με τα ψώνια στο σπίτι!

Για αυτήν την απαραίτητη διαδικασία, ένας αμερικανός γιατρός από το Μίσιγκαν, ο Jeffrey Van Wingen, μας δείχνει με ένα απλό βίντεο που έχει ήδη γίνει viral στο ίντερνετ, ποιος είναι ο σωστός τρόπος να απολυμαίνουμε τα ψώνια μας, όταν γυρνάμε από το σούπερ μάρκετ και άλλα μέρη τροφοδοσίας.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αφήνουμε τα ψώνια στο μπαλκόνι για τρεις ημέρες, όσον αφορά στα προϊόντα εκείνα που αντέχουν εκτός ψυγείου.

Για τα υπόλοιπα, τα πιο ευαίσθητα, ο γιατρός δείχνει βήμα – βήμα πώς θα τα απολυμάνουμε, πριν τα αποθηκεύσουμε σε ψυγείο…

ΠΗΓΗ: