Ολυμπιακός: Η μέρα που η κόρη του Σεμέδο τον επισκέφθηκε στη φυλακή

1
Ολυμπιακός:-Η-μέρα-που-η-κόρη-του-Σεμέδο-τον-επισκέφθηκε-στη-φυλακή

Για τις ημέρες που παρέμεινε κρατούμενος στη φυλακή μίλησε στο Canal 11 ο Ρούμπεν Σεμεδο. Είχατε δει προ ημερών το trailer της συνέντευξης, η οποία έπαιξε την Πέμπτη (2/4) στο κανάλι της Πορτογαλίας. Ο στόπερ του Ολυμπιακού μίλησε για τις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσε.

Ειδικά τη μερα που η κόρη του τον επισκέφθηκε στη φυλακή: “Ήρθε κόρη μου να δει. Νομίζω ότι το κατάλαβε από τον τρόπο που ήθελα να την προφυλάξω. Εγώ προσπαθούσα να μην το καταλάβω όλο αυτό για να μην της το περάσω. Είχε συνηθίσει ο πατέρας της να λείπει. Έτσι είχε πει, όπως της το είχα υποσχεθεί.

Της είπα ότι ο μπαμπάς πήγε να παίξει και ότι θα γυρίσει. Ήταν ότι χειρότερο έχω ζήσει έως τώρα. Είναι μία ψυχρή σχέση μέσα από ένα γυαλί. Δεν μπορείς να ακουμπήσεις τον δικό σου άνθρωπο και μου έλλειπε αυτή η αίσθηση. Κάθε φορά που ένα αγαπημένο μου πρόσωπο και ειδικά η κόρη μου έφευγε, ένιωθα πολύ άσχημα. Ότι χειρότερο.”.

Περιέγραψε και τις στιγμές την ημέρα που του είπαν ότι βγαίνει: “Παίζαμε ντάμα και με φώναξαν να μιλήσω με τον δικηγόρο μου. Μου είπε ‘Σεμέδο από σήμερα έως το αργότερο αύριο θα βγεις’. Σε εκείνες τις 2 ημέρες δεν κοιμήθηκα ούτε μία ώρα. Ίσως 10 με 20 λεπτά αλλά μετά ξύπνησα. Ένιωθα ξανά πως θα τους δω όλους.

Την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους. Νιώθεις πως θα δεις ξανά τα παιδιά σου και όσους θέλεις. Ήταν απερίγραπτο το ότι αγκάλιασα την μητέρα μου μετά από μήνες. Όταν μου είπαν ‘βγαίνεις έξω’ είπα στον εαυτό μου ‘ξύπνα έχεις μία δεύτερη ευκαιρία’! ‘Πάτα λοιπόν το κουμπί της επανέναρξης’. Έτσι έκανα. Τα σβήνεις όλα και αρχίζεις ξανά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σεμέδο: Από τη φυλακή στον Ολυμπιακό και εκπομπή στην Πορτογαλία!

ΠΗΓΗ: