Με ένα σακίδιο στην πλάτη

1
Με-ένα-σακίδιο-στην-πλάτη

Στο λεύκωμα «The Hidden Tracks» από τις ταξιδιωτικές εκδόσεις Gestalten, ο πεζοπόρος Cam Honan οδηγεί τον αναγνώστη σε παρθένους προορισμούς πεζοπορίας σε όλο τον κόσμο.

Ξεκινήστε μια περιπέτεια εξερεύνησης κατά μήκος γραφικών μονοπατιών με συναρπαστικές διαδρομές, σχεδιάζοντας είτε μια ημερήσια εκδρομή κάπου κοντά σας είτε το επόμενο ταξίδι σας στην άλλη άκρη της Γης.

Το βιβλίο προτείνει ποικιλία μονοπατιών και προορισμών, από μια διαδρομή μέσα από ένα δάσος με γιγαντιαία δέντρα και εκπληκτικές ορεινές αναβάσεις στη Νότια Αμερική μέχρι ένα ταξίδι σε μερικούς από τους ψηλότερους αμμόλοφους στον κόσμο στη Μογγολία.

Οι εναλλαγές εικόνων που θα δείτε είναι εντυπωσιακές, οι περιγραφές λεπτομερείς, οι χάρτες και οι συμβουλές απόλυτα χρηστικά. Ο Honan έχει πεζοπορήσει τα τελευταία 25 χρόνια περισσότερα από 90.000 χιλιόμετρα σε 50 χώρες.

Το βιβλίο αποτελεί μια πρόκληση-πρόσκληση για όλους όσοι αναζητούν, όπως και εκείνος, αυθεντικές περιπέτειες. gestalten.com

* Το «The Hidden Tracks» ήταν προτεινόμενο στην κατηγορία «Photography & Illustrated Travel Book of the Year» των βραβείων 2019 Edward Stanford Travel Writing Awards.


 

ΠΗΓΗ: