Μανώλης Γλέζος: Θλίψη στην κηδεία του μεγάλου αγωνιστή (Photos)

2
Μανώλης-Γλέζος:-Θλίψη-στην-κηδεία-του-μεγάλου-αγωνιστή-(photos)

Κηδεία Μανώλη Γλέζου: Το τελευταίο αντίο στον ήρωα της Εθνικής Αντίστασης, στον Μανώλη Γλέζο που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (30/3) μπόρεσαν να πουν μόνο άτομα του στενού οικογενειακού του κύκλου. 

Η κηδεία έγινε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες όπως το επιβάλλουν τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Η κηδεία του έγινε στον ναό των Αγίων Θεοδώρων του Α’ Νεκροταφείου της Αθήνας στις 13:00. Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Η ελληνική σημαία στον βράχο της Ακρόπολης, σήμερα, Τετάρτη που κηδεύτηκε ο Μανώλης Γλέζος κυματίζει μεσίστια.

Η κηδεία του Μανώλη Γλέζου τελέστηκε δημοσία δαπάνη.

Η οικογένειά του είχε αναφέρει με ανακοίνωση: «Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, στο οποίο είχε νοσηλευτεί πολλές φορές στο παρελθόν, καθώς και τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, για τις άοκνες προσπάθειές τους, τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Η κηδεία του Μανώλη Γλέζου, λόγω των περιορισμών που ισχύουν, θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Γνωρίζουμε ότι οι σκέψεις των ανθρώπων που τον γνώρισαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, των φίλων του, των συναγωνιστών του, των συγγενών του και των συγχωριανών του, τον συντροφεύουν. Τέλος, η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνου να γίνει δωρεά στη Βιβλιοθήκη Νίκου Ν. Γλέζου στ’ Απεράθου (Τράπεζα Εurobank, Αρ. Λογαριασμού: 0026-0244-12-0201196948 IBAN GR6202602440000120201196948).».

ΠΗΓΗ: