Η ανησυχία της Καραβάτου: «Η μαμά της Ελένης έχει και τον σύζυγό της, εμένα η μαμά μου είναι μόνη»

0
Η-ανησυχία-της-Καραβάτου:-«Η-μαμά-της-Ελένης-έχει-και-τον-σύζυγό-της,-εμένα-η-μαμά-μου-είναι-μόνη»

Η Κατερίνα Καραβάτου μέσα από την εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου, αποκάλυψε ότι ανησυχεί για τη μητέρα της γιατί είναι μόνη!

Με αφορμή τα όσα είπε χθες η Ελένη Μενεγάκη ότι της λείπει η μητέρα της που είναι στην Κάρυστο προκειμένου να προστατευτεί από την πανδημία, η Κατερίνα Καραβάτου είπε ότι και εκείνη δεν μπορεί να δει τη μητέρα της που είναι στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα είπε χαρακτηριστικά: «Η κατάθεση ψυχής θα πω που έκανε η Ελένη. Ελένη δεν είσαι μόνη σε αυτό, όλοι το ίδιο αισθανόμαστε που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να δούμε τη μαμά μας ή εσείς που έχετε μαμά και μπαμπά. Έχεις συνηθίσει έναν άνθρωπο να τον βλέπεις, έχεις συνηθίσει να είναι δίπλα σου και ξαφνικά δεν μπορείς με οποιοδήποτε τρόπο να επικοινωνήσεις, δεν μπορεί ο ίδιος άνθρωπος που είναι σε καραντίνα.

Η μαμά της Ελένης έχει και τον σύζυγό της, εμένα η μαμά μου είναι μόνη και έχει εμάς και δε μπορεί να μας δει και δε μπορούμε να επικοινωνήσουμε όπως θα θέλαμε. Μιλάμε στο τηλέφωνο αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα αν δεν τον δεις τον άλλον. Μιλάει και με τα παιδάκια για παράδειγμα και ακούω την αγωνία της φωνής να της πει μια κουβέντα αν έχει όρεξη ο Αρίωνας, να της μιλήσει λίγο η Αέλια. Για τα παιδιά δεν είναι το ίδιο πράγμα, δεν το κάνουν με την ίδια ευκολία. Ας ελπίσουμε αυτό θα τελειώσει σύντομα και θα είμαστε όλοι πάλι μαζί»!

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

ΠΗΓΗ: