Στη δημοσιότητα το τραγούδι που ηχογράφησαν ο πρίγκιπας Harry και ο Jon Bon Jovi

2
Στη-δημοσιότητα-το-τραγούδι-που-ηχογράφησαν-ο-πρίγκιπας-harry-και-ο-jon-bon-jovi


Αρχική


Lifestyle


Στη δημοσιότητα το τραγούδι που ηχογράφησαν ο πρίγκιπας Harry και ο Jon Bon Jovi

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020, 10:00

Στη δημοσιότητα το τραγούδι που ηχογράφησαν ο πρίγκιπας Harry και ο Jon Bon Jovi

Το τραγούδι του Jon Bon Jovi, με τη συμμετοχή της χορωδίας των Invictus Games και του πρίγκιπα Harry, με τίτλο «Unbroken» δόθηκε στη δημοσιότητα, καθώς αποφασίστηκε η αναβολή της διοργάνωσης για το 2021, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τον προηγούμενο μήνα,  ο Jon Bon Jovi και ο πρίγκιπας Harry συνεργάστηκαν για την ηχογράφηση που έγινε στα θρυλικά στούντιο της Abbey Road. Ο πρίγκιπας Harry, μάλιστα, είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο από την ηχογράφηση, σχολιάζοντας «είπα να κάνω μια δοκιμή».

Την αθλητική διοργάνωση «Invictus Games» ξεκίνησε ο πρίγκιπας Harry και μετέχουν μέλη των ενόπλων δυνάμεων που έχουν τραυματιστεί την ώρα του καθήκοντος, αλλά και βετεράνοι. Ο Jon Bon Jovi είχε γράψει το τραγούδι για το αμερικανικό ντοκιμαντέρ «To Be of Service», το οποίο αφορά βετεράνους που πάσχουν από διαταραχή μετατραυματικού στρες. Όμως, είχε την ιδέα να χρησιμοποιηθεί το «Unbroken» για τη διοργάνωση Invictus Games.

«Ήθελα να το στείλω στον Harry και να το τραγουδήσουν πραγματικοί στρατιώτες, για να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στο ζήτημα. Του έγραψα μια επιστολή στην οποία ανέφερα “Έχω τραγουδήσει με τον αδελφό σου και έχω συναντήσει τον πατέρα σου. Άκουσέ το και πες μου”», είχε δηλώσει πρόσφατα ο τραγουδιστής στο People.

Ακούστε το τραγούδι:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

ΠΗΓΗ: