Κορονοϊός: Διέψευσε ο γιος του Λορένθο Σανθ ότι χάθηκε η σορός του πατέρα του

3
Κορονοϊός:-Διέψευσε-ο-γιος-του-Λορένθο-Σανθ-ότι-χάθηκε-η-σορός-του-πατέρα-του

Μετά την Ιταλία, είναι πλέον και η Ισπανία από τις χώρες της Ευρώπης που εκπέμπουν SOS λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, και μάλιστα την Παρασκευή είδε το φως της δημοσιότητας μία πολύ άσχημη και συνάμα μακάβρια είδηση, προερχόμενη από την Μαδρίτη.

Αυτό που είχε δει αρχικά το φως της δημοσιότητας, ήταν ότι ο γιος του Λορένθο Σανθ, του πρώην προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης (1995-2000) που άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Μαρτίου εξαιτίας του Covid-19, δεν μπορούσε να βρει τη σορό του πατέρα του.

Ωστόσο, τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά όπως έσπευσε να διορθώσει ο Φερνάντο Σανθ. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ και γιος του εκλιπόντος τόνισε: “Σε απάντηση των λανθασμένων πληροφοριών περί καταγγελίας από εμένα για μια φερόμενη εξαφάνιση της σορού του πατέρα μου, θέλω να διευκρινίσω ότι το μόνο που είπα είναι ότι δεν γνωρίζαμε αν είχε αποτεφρωθεί ή όχι. Κι αυτό γιατί το αποτεφρωτηρίο είχε γεμίσει και θα μας ενημέρωναν για την καύση. Όχι όμως ότι δεν ξέραμε πού ήταν”..

Στη συνέχεια με νέο tweet ανέβασε τους τόνους: “Το να ισχυρίζονται κάποιοι τόσο ανόητα πράγματα είναι πολύ σοβαρό. Ειδικά όταν εγώ και η οικογένεια μου έχουμε πει κάτι εντελώς διαφορετικό. ‘Δεν έχει αποτεφρωθεί ακόμη και δεν ξέρουμε πότε αυτό θα συμβεί γιατί το αποτεφρωτήριο είναι γεμάτο’. Το να μιλούν κάποιοι για χαμένη σορό είναι ντροπή!”.

ΠΗΓΗ: