Ριβάλντο: “Σκοτεινό κεφάλαιο στην πανέμορφη ιστορία του Ροναλντίνιο”

0
Ριβάλντο:-“Σκοτεινό-κεφάλαιο-στην-πανέμορφη-ιστορία-του-Ροναλντίνιο”

Ο Ροναλντίνιο παραμένει φυλακισμένος στην Παραγουάη. Φίλοι και συμπαίκτες ο ένας μετά τον άλλο βγαίνουν και μιλούν δημόσια για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος από τη λάμψη του παρελθόντος, βιώνει τώρα έναν Γολγοθά.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ριβάλντο να τοποθετηθεί για τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο 40χρονος, που προ ημερών γιόρτασε στο κελί του γενέθλιά του.

“Δεν έχω μιλήσει μαζί του από τότε που συνελήφθη στην Παραγουάη. Διαβάζω όμως και παρακολουθώ τι συμβαίνει. Είμαι ανήσυχος και λυπημένος. Αυτό δεν είναι καλό για τη φήμη του, είναι ένα σκοτεινό κεφάλαιο στην πανέμορφη ιστορία του.

Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, μέσα στη χαρά και μου είναι δύσκολο να καταλάβω τι ακριβώς έγινε με το διαβατήριο. Από την πλευρά μου, εύχομαι γι’ αυτόν να τελειώσουν όλα με ωραίο τρόπο. Ελπίζω να βγει πιο δυνατός από αυτή τη δοκιμασία” ήταν τα λόγια του “Ρίμπο”.

Ο Ροναλντίνιο συνελήφθη στην Παρουγουάη στις 5 Μαρτίου για κατοχή πλαστού διαβατηρίου. Προ ημερών ένας άλλος πρώην συμπαίκτης του, ο Αλοΐζιο, είχε πει:  “Όταν είσαι ποδοσφαιριστής, υπάρχει το γραφείο ατζέντηδων και άλλοι που σε συμβουλεύουν. Άλλοι που έχουν τον έλεγχο των social media, κάνεις αυτό που σου λένε άλλοι. Μερικές φορές κάνεις πράγματα κόντρα στη θέλησή σου επειδή υπάρχει ένα συμβόλαιο. Πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:


Αλοΐζιο υπέρ Ροναλντίνιο: “Έκανε πράγματα κόντρα στη θέλησή του”

ΠΗΓΗ: