Ο Harry και η Meghan Markle έδωσαν tips προστασίας από τον κορονοϊό, και οι haters τους «έκραξαν»

5
Ο-harry-και-η-meghan-markle-έδωσαν-tips-προστασίας-από-τον-κορονοϊό,-και-οι-haters-τους-«έκραξαν»

Τι ανέβασαν στο Instagram;

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε χθες η είδηση πως ο πρίγκιπας Κάρολος βγήκε θετικός στον Covid-19. Η Ελισάβετ είναι πολύ καλά στην υγεία της για την ώρα και απομονωμένη στο Windsor με τον Φίλιππο, ενώ ο Κάρολος με την Καμίλα (η οποία δεν νοσεί) βρίσκονται στο σπίτι τους στην Σκωτία.

Πριν από δύο ημέρες και πριν γίνει γνωστή η είδηση για την υγεία του Καρόλου ο Harry και η Meghan Markle ανέβασαν στο Instagram account τους μία φωτογραφία με τα βήματα που πρέπει να ακολουθείς προκειμένου να προστατευτείς από τον κορονοϊό. Ωστόσο κάποιοι followers, haters από ότι φάνηκε δεν πήραν το post αυτό με καλό μάτι.

Το post γέμισε με σχόλια που έσταζαν πραγματικά μίσος και θυμό, κάνοντας επίθεση τόσο στον Harry που παράτησε την οικογένειά του μόνη της στο Λονδίνο, όσο και στη Meghan που κατάφερε να τους χωρίσει και να δημιουργήσει έχθρες.

Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που τους έγραψαν πως δεν είναι κάτι καινούργιο το post που έκαναν, και να σταματήσουν να ασχολούνται με τον κόσμο, γιατί κανείς πια δεν τους θέλει. Είναι αλήθεια πως τα σχόλια ήταν σκληρά, όλα όσα είδαμε, και θεωρούμε πως δεν άξιζαν τέτοια αντιμετώπιση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες το post των Sussexes και τα πικρόχολα σχόλια που δέχτηκαν.

ΠΗΓΗ: