Μέτρα – ασπίδα στον κορωνοϊό από τη Viva Wallet

1
Μέτρα-–-ασπίδα-στον-κορωνοϊό-από-τη-viva-wallet

H εταιρεία περιορίζει τη διάθεση όλων των τερματικών αποδοχής καρτών με πληκτρολόγιο.

Με γνώμονα την προστασία των επιχειρήσεων και των καταναλωτών έναντι της εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID 19), η Viva Wallet ενεργεί αποτελεσματικά για να δώσει άμεσες λύσεις στις ανάγκες της αγοράς, εξασφαλίζοντας στους πελάτες της αξιόπιστες πληρωμές αλλά και προφυλάσσοντας τη δημόσια υγεία. Στο πλαίσιο αυτό αυξάνει τα όρια ανέπαφων συναλλαγών και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της για να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις στην αγορά από τον COVID 19. Συγκεκριμένα η Viva Wallet:

• Εχει ήδη ενεργοποιήσει από τις 23 Μαρτίου την αύξηση ορίου ανέπαφων συναλλαγών στα 50 ευρώ σε όλα τα τερματικά της στην Ελλάδα. Αυτό έγινε και σε όλα τα τερματικά στις άλλες 5 χώρες, όπου επετράπη το συγκεκριμένο μέτρο, δηλαδή Πορτογαλία, Mάλτα και Ιρλανδία στα 50 ευρώ, Πολωνία στα 100 ζλότι και στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 45 λίρες.

• Περιορίζει τη διάθεση όλων των τερματικών αποδοχής καρτών με πληκτρολόγιο.

• Εξασφαλίζει τη διαθεσιμότητα για τα Contactless τερματικά αποδοχής καρτών χωρίς πληκτρολόγιο, που απολυμαίνονται εύκολα μετά κάθε χρήση.

• Διαθέτει για όλες τις υπηρεσίες Delivery και Courier, το Mini Card Reader για ανέπαφες πληρωμές κατά την παράδοση της παραγγελίας.

• Δίνει τη δυνατότητα αποστολής ηλεκτρονικής απόδειξης (sms/email) σε όλα τα τερματικά αποδοχής καρτών της, ελαχιστοποιώντας την επαφή με τον πελάτη.

• Δημιουργεί την ειδική υπηρεσία «Ειδοποίηση Πληρωμής» που επιτρέπει τη χρέωση καρτών σε ασφαλές περιβάλλον με ένα απλό email για όσους  δουλεύουν από το σπίτι με τηλεργασία.

• Δίνει δωρεάν όλα τα απαραίτητα εργαλεία χρέωσης καρτών σε 20 δημοφιλείς έτοιμες πλατφόρμες e-commerce (Shopify, Woo-commerce κ.λπ.) για να στηρίξει την ευκολότερη μετάβαση των εμπόρων στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Παράλληλα, η Viva Wallet έχει το σύνολο των υποδομών της στο Microsoft Azure Cloud, εξασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών της και τη συνεχιζόμενη εξυπηρέτηση των πελατών της. Οπως ανακοίνωσε, επίσης, η εταιρεία το σύνολο του προσωπικού της Viva Wallet εργάζεται αποκλειστικά από το σπίτι με τηλεργασία από τη Δευτέρα 16.03.2020 για τη μέγιστη ασφάλεια των ανθρώπων της, εξασφαλίζοντας «την ομαλή λειτουργία και υποστήριξη πελατών της Viva Wallet, στις 16 χώρες που δραστηριοποιείται στην Ευρώπη».

ΠΗΓΗ: