Κορονοϊός: To συγκινητικό μήνυμα του Ιταλού γυμναστή της ΑΕΚ

3
Κορονοϊός:-to-συγκινητικό-μήνυμα-του-Ιταλού-γυμναστή-της-ΑΕΚ

Η Τζόρζιο ντ’ Ουρμπάνο βρίσκεται στην Ελλάδα σε καραντίνα βοηθώντας στην αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, από τον οποίο η πατρίδα του, Ιταλία, είναι η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη ευρωπαϊκή.

Ο γυμναστής της ΑΕΚ έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από το Facebook για τη μάχη των δυο χωρών κατά του κορονοϊού, ευγνωμωνόντας την Ένωση. Αναλυτικά η ανάρτησή του:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κλαμπ που εργάζομαι .

Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα έχει σταματήσει και οι προπονήσεις είναι σε αναστολή λόγω του κορονοϊού, ο οποίος είναι σε έξαρση και μας εμποδίζει να συνεχίσουμε το πρόγραμμα της δουλειας μας .

Ωστόσο αυτή η κατάσταση είναι ακραία και ως εκ τούτου, προτεραιότητα έχει η υγεία μας έναντι οποιουδήποτε άλλου ενδιαφέροντος .

Τώρα πρέπει να σκεφτούμε :

Οι παίκτες μας συνεχίζουν να δουλεύουν μόνοι τους και με δική τους ευθύνη για να κρατηθούν σε φόρμα .Με αυτόν τον τρόπο μας δίνουν το παράδειγμα σοβαρού επαγγελματισμού .

Το κλαμπ της ΑΕΚ FC είναι πάντα δίπλα στο staff μας ,στους παίκτες μας και γενικά σε όλα τα επίπεδα της εργασίας μας .

Μας υποστηρίζει πάντα σε ότι χρειαστούμε όταν δουλεύουμε online για τις ανάγκες των ασκήσεων της δουλειάς μας .

Τα άτομα που εργάζονται στο κλαμπ της ΑΕΚ καταρχήν αποδεικνύουν ότι μας αντιμετωπίζουν ανθρώπινα .

Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά γιατί νιώθω γύρω μου πολλή αγάπη για το έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα .

Και λέμε λοιπόν :

Όταν με ρωτάνε πως νιώθεις αυτήν την τόσο δύσκολη περίοδο στην Ελλάδα, απαντώ ακριβώς έτσι : Αν ήμουν σε άλλη κατασταση δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τα καταφέρω . Γιατί μένω μόνος κλεισμένος σε ένα σπίτι, με την οικογένεια μου στην Ιταλία και με τα γνωστά προβλήματα που υπάρχουν .

Για καλή μου τύχη !! Σπάνιο είδος στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Βρήκα μια κατάσταση στην οποία ο ένας βοηθάει τον άλλον και πραγματικά κανένας δεν νιώθει μοναξιά .

Κάτι σαν οικογένεια. Και αυτό δεν είναι λίγο .

Πιστέψτε με”.

ΠΗΓΗ: