Καμπερίδης: «Η κατάσταση επιτάσσει να μείνουμε στο σπίτι»

2
Καμπερίδης:-«Η-κατάσταση-επιτάσσει-να-μείνουμε-στο-σπίτι»

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε στη σημασία της παραμονής όλων στα σπίτια τους για να συμβάλλουν όλοι στη μη εξάπλωση του ιού. «Συμπληρώθηκαν περίπου τρεις εβδομάδες, χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις. Σίγουρα σε όλους εμάς, που έχουμε συνηθίσει να περνάμε την περισσότερη ώρα της ημέρας στο γήπεδο, μας λείπει η ρουτίνα της προπόνησης, της προετοιμασίας της ομάδας για τον επόμενο αγώνα, το άγχος να πετύχουμε τους στόχους μας, όποιοι κι αν είναι αυτοί, την καθημερινή τριβή με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Η κατάσταση, όμως επιτάσσει να μείνουμε στο σπίτι, να ακολουθούμε πιστά τους κανόνες υγιεινής, τόσο για τον εαυτό μας, όσο και για τους γύρω μας. Προφανώς δεν είναι εύκολο για κανέναν μας, να είναι κλεισμένος σε τέσσερις τοίχους.

Αν το καλοσκεφτούμε, υπάρχουν πολλά πράγματα, τα οποία μπορούμε να κάνουμε, που υπό φυσιολογικές συνθήκες, είτε δεν έχουμε το χρόνο, είτε λόγω των υποχρεώσεων, δεν μπορούν να αποτελέσουν προτεραιότητα. Όπως και να ‘χει, πρέπει να αντέξουμε, καθώς η υγεία αποτελεί το απόλυτο στοίχημα για όλους».

ΠΗΓΗ: