Η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει: «Είμαι από τις 13 Μαρτίου μέσα στο σπίτι»

3
Η-Βάσω-Λασκαράκη-αποκαλύπτει:-«Είμαι-από-τις-13-Μαρτίου-μέσα-στο-σπίτι»


Αρχική


Lifestyle


Η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει: «Είμαι από τις 13 Μαρτίου μέσα στο σπίτι»

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, 12:40

Η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει: «Είμαι από τις 13 Μαρτίου μέσα στο σπίτι»

Στην εκπομπή «Με αγάπη, Χριστιάνα» του Alpha Κύπρου μίλησε η Βάσω Λασκαράκη, η οποία αναφέρθηκε στην επέλαση του κορωνοϊού και στα νέα δεδομένα στη ζωή μας.

«Είμαι από τις 13 Μαρτίου μέσα στο σπίτι, το παιδί δεν πηγαίνει σχολείο, είμαστε όλοι μέσα και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε όλα τα νέα δεδομένα. Αισιοδοξώ, κάνουμε υπομονή και ελπίζω να δείξουμε όλη την σοβαρότητα που αρμόζει. Έτυχε να ταξιδέψω στις 24 Φλεβάρη εκτός Ελλάδας και όταν γυρίσαμε αντιληφθήκαμε πως τα πράγματα ζόριζαν και στην Ευρώπη.

Αργήσαμε να το αντιληφθούμε οι άνθρωποι που δουλεύαμε πολλές ώρες, αλλά όσοι ταξιδεύαμε το καταλάβαμε», δήλωσε η πρωταγωνίστρια του «Έρωτας Μετά».

Όσον αφορά την κόρη της, η Βάσω Λασκαράκη είπε: «Η Εύα είναι 6.5 ετών και πηγαίνει πρώτη δημοτικού. Ήρθε έτοιμη με την πληροφορία από το σχολείο μια ημέρα οπότε έπρεπε να της το εξηγήσουμε τί είναι ο κορωνοϊός και αν είναι επικίνδυνος. Έχει μια τύχη γιατί δεν μένω στο κέντρο της Αθήνας, έχουμε ένα χώρο να βγούμε και να πάρουμε τον αέρα μας. Είναι ένα πλεονέκτημα, σίγουρα είναι μόνη της, έχει εμάς μια παρέα και θα προσαρμοστεί».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

ΠΗΓΗ: