Εκστρατεία κατά του κορονοϊού από τον Ναδάλ

2
Εκστρατεία-κατά-του-κορονοϊού-από-τον-Ναδάλ

Ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας όλων των εποχών, συγκεντρώνει τις δυνάμεις των σπουδαιότερων εν ενεργεία, και όχι μόνο, αθλητών της χώρας του και αντεπιτίθεται στον κορονοϊό.

Μετά την ανακοίνωση του Ρότζερ Φέντερερ την Τετάρτη, πως πρόκειται να δωρίσει 1.000.000 ελβετικά φράγκα σε ευπαθείς οικογένειες της Ελβετίας, τη σκυτάλη πήρε ο “Ταυρομάχος” από τη Μαγιόρκα.

Ο Ναδάλ ξεκίνησε εκστρατεία στην Ισπανία κατά της πανδημίας έχοντας ως σύμμαχο τον πάλαι ποτέ αρχηγό της εθνικής ομάδας μπάσκετ της χώρας του και πρώην σταρ του ΝΒΑ, Πάου Γκασόλ.

Στόχος των δυο είναι να μαζέψουν 11.000.000 ευρώ με την βοήθεια μεγάλων προσωπικοτήτων του Ισπανικού αθλητισμού και να τα δωρίσουν στον Ερυθρό Σταυρό, για την αγορά μασκών, ιατρικών μηχανημάτων και όχι μόνο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα κρούσματα στην Ισπανία έχουν ξεπεράσει τα 56.000, ενώ οι νεκροί ξεπερνούν τους 4.000. Καταλαβαίνει κανείς, την δυσκολία που υπάρχει για να μην καταρρεύσει το σύστημα υγείας της χώρας και πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Πηγή: Tennis24

ΠΗΓΗ: