Έξαλλος ο Idris Elba με όσους υποστηρίζουν ότι πληρώθηκε για να πει πως έχει κορωνοϊό

4
Έξαλλος-ο-idris-elba-με-όσους-υποστηρίζουν-ότι-πληρώθηκε-για-να-πει-πως-έχει-κορωνοϊό


Αρχική


Lifestyle


Έξαλλος ο Idris Elba με όσους υποστηρίζουν ότι πληρώθηκε για να πει πως έχει κορωνοϊό

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, 19:00

Έξαλλος ο Idris Elba με όσους υποστηρίζουν ότι πληρώθηκε για να πει πως έχει κορωνοϊό

Από την ημέρα που ο Idris Elba αποκάλυψε ότι προβλήθηκε από τον κορωνοϊό, κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο ηθοποιός πληρώνεται για να κάνει αυτές τις δηλώσεις.

Ο Βρετανός ηθοποιός και η σύζυγός του, Σαμπρίνα, είναι σε κατ’ οίκον απομόνωση, καθώς βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν πως πληρώθηκαν για να πουν κάτι τέτοιο, ο Elba χαρακτήρισε «απόλυτη μα**κία» αυτή την άποψη, σχολιάζοντας ότι δεν καταλαβαίνει αυτήν τη λογική.

«Η διαπόμπευση λόγω των ελέγχων είναι αντιπαραγωγική. Δεν βλέπω τι κερδίζουν οι άνθρωποι από αυτό. Πρέπει όλοι να μπορούν να κάνουν το τεστ» είπε ο Idris Elba στο Instagram, αναφερόμενος στη δυσαρέσκεια που υπάρχει επειδή στις ΗΠΑ πολλοί δεν μπορούν να ελεγχθούν, ενώ διάσημοι δηλώνουν πως το τεστ τους βγήκε αρνητικό, έχοντας υποβληθεί σε αυτό ακόμα και χωρίς να παρουσιάζουν συμπτώματα. «Το ότι κάποιος σαν εμένα θα πληρωθεί για να πει ότι έχει κορωνοϊό είναι απόλυτη μα**κία, μια ηλιθιότητα. Δεν έχω κανένα όφελος, δεν καταλαβαίνω τη λογική αυτής της θεωρίας» είπε ο Idris Elba, που ίσως να απαντούσε στην Cardi B, αν και δεν την κατονόμασε. Η ράπερ δήλωσε ότι αρχίζει να πιστεύει πως κάποιοι πληρώνονται για να πουν ότι έχουν κορωνοϊό.«Δεν πρόκειται για ταινία. Δεν είμαι ηθοποιός αυτήν τη στιγμή. Είμαι απλώς ένας άνθρωπος που τυχαίνει να είμαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Θέλω να καταλάβουν οι άνθρωποι ότι αυτό είναι αληθινό. Δεν αισθάνομαι προνομιούχος που έκανα ένα τεστ, γιατί στην πραγματικότητα είμαι θετικός στον κορωνοϊό» είπε ακόμη ο Idris Elba.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

ΠΗΓΗ: