Άριελ Κωνσταντινίδη: Η ζωή στο σπίτι με δίδυμα παιδιά της εν μέσω καραντίνας

1
Άριελ-Κωνσταντινίδη:-Η-ζωή-στο-σπίτι-με-δίδυμα-παιδιά-της-εν-μέσω-καραντίνας


Αρχική


Lifestyle


Άριελ Κωνσταντινίδη: Η ζωή στο σπίτι με δίδυμα παιδιά της εν μέσω καραντίνας

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, 10:20

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η ζωή στο σπίτι με δίδυμα παιδιά της εν μέσω καραντίνας

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Άριελ Κωνσταντινίδη, η οποία αποκάλυψε πώς περνάει στο σπίτι μαζί με τα δίδυμα αγόρια της εν μέσω καραντίνας αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει η ίδια αυτή την κατάσταση.

«Τα αγόρια είχαν τα γενέθλιά τους την Κυριακή. Έγιναν τριών! Ήταν πολύ ωραία», ανέφερε αρχικά η γλυκιά μανούλα. Η Άριελ Κωνσταντινίδη αποκάλυψε ότι τα αγόρια της είναι πολύ ζωηρά, όμως προσπαθεί να απολαμβάνει αυτή την περίοδο. «Τα παιδιά επικοινωνούν απόλυτα μεταξύ τους. Η επικοινωνία, η συνεννόηση με τα μάτια γίνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν. Με το που μυρίζονται τον τρόμο μου, γελάνε.

Δεν υπάρχουν στιγμές που φτάνω στα όρια μου, γιατί έτσι ήμασταν και πριν. Το δύσκολο στην κατάσταση είναι ότι τα παιδιά είχαν αρχίσει σχολείο, βέβαια στην πορεία είδα ότι αυτό δεν ήταν τίποτα. Για τα παιδιά έχει αλλάξει πολύ η καθημερινότητα. Πριν ήταν συνέχεια έξω στη φύση. Ωστόσο, τα παιδιά δεν μου ζητάνε να βγουν έξω. Ίσως επειδή εγώ είμαι καλά μέσα στο σπίτι, το εισπράττουν και εκείνα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

ΠΗΓΗ: