Άγριες Μέλισσες: Η εξαφάνιση που θα ταράξει το Διαφάνι (Photos)

2
Άγριες-Μέλισσες:-Η-εξαφάνιση-που-θα-ταράξει-το-Διαφάνι-(photos)

Άγριες Μέλισσες: Τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 έχουν σταματήσει και ήδη έχουμε δει να προβάλλεται η σειρά από την αρχή, από το πρώτο δηλαδή επεισόδιο.

Ωστόσο κάποια από αυτά έχουν ήδη γυριστεί και θα τα δούμε τις επόμενες ημέρες. Η εξέλιξη που έρχεται και θα φέρει εκτός από ταραχή στο Διαφάνι και μια ακόμη ανατροπή στις ζωές των ηρώων είναι μια… εξαφάνιση.

Σύμφωνα με το TV O’CLOCK την πόρτα του Προύσαλη εμφανίζεται μια μάρτυρας που μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τη νύχτα της επίθεσης στους αγρότες.

Η μάρτυρας αυτή δεν είναι άλλη από τη Βασούλα σύζυγο του Λια.

Εκείνη όμως φοβάται για τη ζωή της, γιατί ο άντρας της είναι πολύ βίαιος. Η Ελένη η οποία και θέλει να αποκαλύψει τους ενόχους και ανησυχεί πραγματικά για την τύχη που θα έχει η συγκεκριμένη γυναίκα αναλαμβάνει να την πείσει να μιλήσει.

Η Ελένη όμως καταφέρνει με τη βοήθεια του Προύσαλη και του Κυπραίου να πλησιάσει εκ νέου τη Βασούλα και την πείθει να αφήσει τον άντρα της πριν να είναι αργά. Όλο το χωριό ενώνεται και την αναζητά, καθώς γνωρίζουν πως ο Λιας είναι ικανός για όλα.

Δες ποιο πρόσωπο θα εξαφανιστεί στη gallery

ΠΗΓΗ: