Τα κορίτσια του GNTM έκαναν βίντεο για την καραντίνα και το Instagram δεν το άντεξε

5
Τα-κορίτσια-του-gntm-έκαναν-βίντεο-για-την-καραντίνα-και-το-instagram-δεν-το-άντεξε

Μόλις δεις το βίντεο, θα αποφασίσεις σε ποια πλευρά είσαι.

Το τελευταίο διάστημα ζούμε σε ρυθμούς καραντίνας. Η εξάπλωση του κορονοϊού έχει πλήξει κάθε τομέα της ζωής μας και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μείνουμε στα σπίτια μας και να βρούμε ασχολίες για να περάσει η ώρα γεμάτα και παραγωγικά. Θα δούμε τις ταινίες μας, θα διαβάσουμε τα βιβλία μας, θα κάνουμε τη γυμναστικής μας και τελοσπάντων ό,τι άλλο βρίσκεται στις προτιμήσεις του καθενός.

Ωστόσο, αυτό που αποφάσισαν να κάνουν τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model, έπιασε το κοινό προ εκπλήξεως, αφού, ναι μεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά οι fans τους δεν περίμεναν να συγκεντρωθούν για να φτιάξουν αυτό το βίντεο.

Αν αναρωτιέσαι για ποιο βίντεο σού μιλάμε, έχουμε να σου πούμε ότι οι παίκτριες του διάσημου ριάλιτι μοντέλων «τραγούδησαν» το Don’t Worry, Be Happy του Bobby McFerrin, για να κάνουν support και να δώσουν κουράγιο για την κατάσταση που περνάμε σε όσους το παρακολουθήσουν.


Πολλοί χρήστες του Instagram βρήκαν την ευκαιρία να σχολιάσουν το θέαμα και, ενώ στην πλειοψηφία τους τα σχόλια ήταν θετικά, υπήρχαν και μερικοί που δεν άντεξαν να μην εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους και το περίεργο συναίσθημα που ένιωσαν.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα πιο θετικά και τα πιο αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν για το βίντεο.

ΠΗΓΗ: