Παναθηναϊκός: Καμία σκέψη για μειώσεις στα μεγάλα συμβόλαια

2
Παναθηναϊκός:-Καμία-σκέψη-για-μειώσεις-στα-μεγάλα-συμβόλαια

Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί μία σεναριολογία, ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός, για να αντιμετωπίσει τη μεγάλη οικονομική κρίση, που έρχεται να προχωρήσει σε αναπροσαρμογές συμβολαίων, προς τα κάτω.

Κυρίως αυτό λέγεται, για τον Καρλίτος, που έχει συμβόλαιο 500.000 ευρώ, το μεγαλύτερο στην ομάδα, αλλά και για άλλα συμβόλαια που είναι λίγο πιο κάτω, όπως του Κουρμπέλη και του Αγιούμπ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη στην διοίκηση του Παναθηναϊκού να κάνει μειώσεις στα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα.

Από το πρωί σας είχαμε καταγράψει, ότι τα μηδενικά έσοδα οδηγούν τον Αλαφούζο στη συνεχή χρηματοδότηση, για να αντιμετωπιστούν οι υποχρεώσεις της ομάδας. Σε αυτή τη φάση, λοιπόν, καμία σκέψη δεν υπάρχει, να γίνουν περικοπές στα μεγαλύτερα συμβόλαια.

Από κει και πέρα αν η κατάσταση επιδεινωθεί σε μεγάλο βαθμό, αν η οικονομία παρουσιάσει μεγάλη καθίζηση και έχει επιπτώσεις και στο ποδόσφαιρο κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.

Πάντως ειδικά, για τον Καρλίτος, επειδή ακούγεται να πούμε, ότι στον Παναθηναϊκό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά του, όλο αυτό το διάστημα στις προπονήσεις, αλλά και από την απόφαση, που πήρε ο ίδιος-πριν ξεσπάσει η πανδημία στην Ευρώπη- να μην πάει στην Κίνα (παρά την δελεαστική πρόταση σε αυτόν και στην ομάδα), για να μπορεί να είναι παρών από την αρχή στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

ΠΗΓΗ: