Μπράνκο: «Εξετάζουμε κάθε πιθανό σενάριο»

2
Μπράνκο:-«Εξετάζουμε-κάθε-πιθανό-σενάριο»

Η εξάπλωση του κορονοϊού έχει κρατήσει πολλούς από τους ξένους που δουλεύουν για τον ΠΑΟΚ καθηλωμένους στην Ελλάδα μακριά από τις οικογένειες τους.

«Δουλεύω τέσσερα σερί χρόνια στο εξωτερικό, αλλά ποτέ δεν είχα να δω την οικογένεια μου περισσότερο από ένα μήνα, καθώς είτε ταξίδευα εγώ στην Πορτογαλία, είτε έρχονται για να μείνουν λίγες μέρες μαζί μου στην Θεσσαλονίκη. Τώρα λόγω κορονοϊού θα σπάσω ρεκόρ χρόνου που θα έχω να τους δω», τόνισε ο Μάριο Μπράνκο μιλώντας στην «A Bola». «Αυτό που συμβαίνει στην Πορτογαλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο με ανησυχεί. Νιώθεις ανήμπορος όταν είσαι μακριά από την γυναικά σου και τα παιδιά σου. Έχω επαφή με την οικογένεια μου χάρη στις διάφορες πλατφόρμες στο ίντερνετ», πρόσθεσε ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια κι αυτός για τα μέτρα που έχουν ληφθεί στη χώρα μας.

«Είμαι κλεισμένος στο σπίτι, όπως όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.  Δέχομαι την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης η οποία ευτυχώς έλαβε γρήγορα αυτά τα μέτρα», υποστήριξε ο Μπράνκο και αναφέρθηκε στις επαφές που έχουν αυτό το διάστημα οι άνθρωποι του «Δικεφάλου».

«Στον ΠΑΟΚ έχουμε ανεπτυγμένο το τμήμα της τεχνολογίας και πραγματοποιούμε καθημερινές τηλεδιασκέψεις, για να αποφασίσουμε πως να διαχειριστούμε την τρέχουσα κρίση για να βρούμε λύσεις για όλα τα πιθανά σενάρια. Η προτεραιότητα μου ήταν να έρθω σε επαφές με  άλλους αθλητικούς διευθυντές ευρωπαϊκών ομάδων, για να μελετήσω την τρέχουσα κατάσταση. Δηλαδή, αν τα πρωταθλήματα θα τελειώσουν ή αν υπάρχει παράθυρο να επεκταθούν οι ημερομηνίες και πως αυτό θα επηρεάσει την επόμενη σεζόν».

ΠΗΓΗ: