Δυο εικόνες, χιλιάδες λέξεις: Η συγκινητική ανάρτηση Μόσιαλου για γιατρούς και νοσηλευτές

1
Δυο-εικόνες,-χιλιάδες-λέξεις:-Η-συγκινητική-ανάρτηση-Μόσιαλου-για-γιατρούς-και-νοσηλευτές

Πριν από μερικές μέρες, ένα σκίτσο που δείχνει μια νοσοκόμε με μάσκα, γάντια προστατευτική στολή και… φτερά αγγέλου να κρατά σαν βρέφος στην αγκαλιά της τη, δοκιμαζόμενη από τον κορονοϊό, Ιταλία είχε συγκλονίσει τους πάντες. Ανάμεσά τους και τον Ηλία Μόσιαλο.  

Ο καθηγητής του London School of Economics και πρώην υπουργός ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook μια άλλη εικόνα, αυτή τη φορά για την Ελλάδα. Μια εικόνα με την οποία ο Ηλίας Μόσιαλος θέλησε να εκφράσει τη στήριξή του σε γιατρούς και νοσηλευτές, στους ανθρώπους που παλεύουν κάθε μέρα με τον κορονοϊο και τις ελλείψεις του ΕΣΥ.

Click4more Η Ιταλία του κορονοϊού: Μια αποκαμωμένη νοσοκόμα, ένα σκίτσο και… τραγούδι στα μπαλκόνια

«Την ιδέα την πήρα από μια αφίσα των Ιταλών αστυνομικών», έγραψε στην ανάρτησή του ο Ηλίας Μόσιαλος. Και εξήγησε πως φίλος του ανέλαβε την επιμέλεια της ελληνικής εκδοχής.

Μια νοσηλεύτρια κρατά στα χέρια της την Ελλάδα. Φορά φυσικά προστατευτική στολή, γάντια και μάσκα. Και πίσω της, το ηλιοβασίλεμα.

«Να στηρίξουμε όλοι και να προστατεύσουμε τους γιατρούς μας, τους νοσηλευτές μας, τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ, όλους τους εργαζόμενους στο σύστημα υγείας. Τους οφείλουμε ευγνωμοσύνη. Θα περάσουμε δύσκολα αλλά θα τα καταφέρουμε», γράφει ο Ηλίας Μόσιαλος.

Δείτε την ανάρτησή του 

Την ιδέα την πήρα από μια αφίσα των Ιταλών αστυνομικών. Συζήτησα με τους φίλους Μάνο Επιτροπάκη και Δημήτρη Σωτηρόπουλο…

Gepostet von Ηλίας Μόσιαλος am Dienstag, 24. März 2020

ΠΗΓΗ: