Δεν φαντάζεστε τι ενώνει τη Θάλεια Ματίκα με τον Απόστολο Γκλέτσο (photos)

5
Δεν-φαντάζεστε-τι-ενώνει-τη-Θάλεια-Ματίκα-με-τον-Απόστολο-Γκλέτσο-(photos)

Η Θάλεια Ματίκα, επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό αποχής, στην τηλεόραση. Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο της στις 8 Λέξεις αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση που τη συνδέει με τον Απόστολο Γκλέτσο;

Απείχατε μεγάλο χρονικό διάστημα από την τηλεόραση. Τι ήταν αυτό που σας έκανε να επιστρέψετε;

Νομίζω το ραντεβού που έκανα με τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρί­ου. Λειτουργώ πολύ με το ένστικτο και την επαφή με τους ανθρώπους. Με τον Αντρέα Γεωργίου γνωρίζομαι πολλά χρόνια. Είχαμε μιλήσει πολύ παλιά για συνεργασία που δεν προχώρησε, για­τί τότε εγώ είχα κλείσει σε κάποια άλλη δουλειά. Όταν λοιπόν συναντηθήκα­με, τόσο εκείνος όσο και η Βάνα μου έκαναν φοβερό κλικ. Είχαν μεγαλώ­σει και τα παιδιά, οπότε μπορούσα να το κάνω.

Ταιριάζει ο χαρακτήρας σας με αυτόν που υποδύε­στε; Την Εύα;

Ναι, είναι μια γυναίκα με τετράγω­νη λογική που πατά γερά στα πόδια της. Γήινος άνθρωπος, με αίσθημα ευ­θύνης. Τα έχω και εγώ αυτά τα χαρακτη­ριστικά.

Η τηλεοπτική χημεία με τον Αν­δρέα Ανδρεόπουλο πώς είναι;

Είμαστε πολύ καλά. Γλυκύτατο πλάσμα και υπέροχο παιδί. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα γυρίσματα.

Βέβαια η μεγάλη μου αδυναμία, αν και δεν είχαμε γνωρι­στεί ποτέ, είναι ο Απόστολος Γκλέτσος. Δεν το κρύβω! Υπέροχος άνθρωπος.

Έχετε παράλληλες πορείες κατά κάποιον τρόπο. Πρωταγωνιστήσατε και οι δύο σε τεράστιες επιτυχίες του Μανούσου Μανουσάκη. Εκείνος στους «Ψίθυρους καρδιάς», εσείς στο «Μη μου λες αντίο»…

Αυτό που μας συνδέει, και δεν το γνωρίζουν πολλοί, είναι πως έχουμε καταγωγή από το ίδιο χωριό: την Γκούρα Μαγνησίας.

Πηγή: TV Έθνος

ΠΗΓΗ: