Ανίντα Πάνια: Η ερώτηση που της έκαναν για τον γιο της έφερε και την αντίδρασή της – Τι απάντησε;

4
Ανίντα-Πάνια:-Η-ερώτηση-που-της-έκαναν-για-τον-γιο-της-έφερε-και-την-αντίδρασή-της-–-Τι-απάντησε;

Η Αννίτα Πάνια μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την συνθήκη που βιώνουμε λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Η παρουσιάστρια της εκπομπή του Open beyond «Αννίτα Κοίτα», λοιπόν, συνομίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου και είπε για αρχή: «Το ότι δουλεύουμε αυτή την περίοδο δεν σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλά, το καταλαβαίνετε κι εσείς εκεί. Τα μεγάλα show είναι δύσκολο να βγουν, αλλά τα δικά μας βγαίνουν στον αέρα κανονικά. Βέβαια, δεν είναι η εκπομπή μου αυτό που κάνω, είναι κάτι άλλο, αλλά το παλεύω. Δεν έχω αίσθημα εγκλεισμού γιατί δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι που μου επιβάλει κάποιος.

Αισθάνομαι ότι κάνω αυτό που θέλω να κάνω και αυτό που πρέπει να μου συμβαίνει. Δεν είναι ότι κάποιος με έχει κλείσει κάπου, δεν το έχω πάρει έτσι στραβά. Όλα τα παιδιά ξέρουν τι γίνεται γύρω τους και καλύτερα από εμάς. Όταν ξέρουν αυτό που τους συμβαίνει, όταν ξέρουν αυτό που γίνεται γύρω τους, προσαρμόζονται στην πραγματικότητα».

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τους συντελεστές του «Ευτυχείτε» τής τέθηκε μια ερώτηση που αφορούσε στον γιο της Ανδρέα Καρβέλα, κάτι που δεν της άρεσε.

«Ο Αντρέας είναι ο Αντρέας κι εγώ είμαι η Αννίτα. Και ο Αντρέας δεν πολυγουστάρει να ξέρει ο κόσμος τι αισθάνεται αυτός. Οπότε, να πούμε τίποτα άλλο…».

Δείτε την συνέντευξή της στο παρακάτω βίντεο…

ΠΗΓΗ: