Αλμυρή πουτίγκα με ψωμί και ρικότα

3
Αλμυρή-πουτίγκα-με-ψωμί-και-ρικότα

#tsoulotip: Αφήνουμε το γάλα να κρυώσει πριν ρίξουμε το αυγό για να μην βράσουν τα τελευταία όταν τα ανακατεύουμε.

ΥΛΙΚΑ

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Άκης Πετρετζίκης: Απορείς πώς κυκλοφορεί στο σπίτι; Ούτε που το φαντάζεσαι! (Pics – Vid)

800 ml γάλα, πλήρες

350 γρ. ψωμί, κομμένο σε φέτες πάχους 2εκ.

250 ml κρέμα γάλακτος

200 γρ. ρικότα

190 γρ. ραπανάκι, κομμένο σε φέτες

160 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

20 γρ. σχοινόπρασο

8 αυγά, medium

2 κλ. δεντρολίβανο, χωρισμένα τα κλωνάρια από τα φύλλα

¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη

Αλάτι

Πιπέρι

Βούτυρο, για το άλειμμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΠΗΓΗ: