Φωτογραφίες ντοκουμέντο τουρκικών δακρυγόνων σε Έλληνες αστυνομικούς στον Έβρο

1
Φωτογραφίες-ντοκουμέντο-τουρκικών-δακρυγόνων-σε-Έλληνες-αστυνομικούς-στον-Έβρο

Τουρκικά δακρυγόνα εκτοξεύονται σε αστυνομικούς στον Έβρο, όπου για δεύτερη μέρα συνεχίζονται τα επεισόδια. Χιλιάδες μετανάστες επιδιώκουν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος με τη βοήθεια των Τούρκων.

Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύει το GRTimes.gr, δακρυγόνα τουρκικής προέλευσης εκτοξεύτηκαν προς το ελληνικό έδαφος.

Οι δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο δέχονται ισχυρές πιέσεις από τους χιλιάδες μετανάστες που επιδιώκουν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος, αλλά και από την τουρκική πλευρά, που φέρεται να εκτοξεύει τα δακρυγόνα εναντίον της ΕΛΑΣ, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες – ντοκουμέντο.

Παράλληλα, ενισχύσεις από όλη την επικράτεια φτάνουν στις Καστανιές του Έβρου, στην προσπάθεια να κρατηθούν ασφαλή τα σύνορα από το κύμα των μεταναστών, οι οποίοι βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο Παζάρ Κουλέ, στην τουρκική πλευρά των συνόρων.

Όπως αποκάλυψε σήμερα το μεσημέρι το GRTime.gr, μεγάλες δυνάμεις της ΥΑΤ ξεκινούν από Θεσσαλονίκη και Αθήνα προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

πηγή: grtimes.gr

ΠΗΓΗ: