Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

3
Τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-Σάββατο-29-Φεβρουαρίου-2020

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν τείνουν να τρέχουν και να εξελίσσονται ομαλά σήμερα. Πάει καιρός τώρα που κάποια θέματα απλά τα κουκούλωνες ή και παρίστανες πως δεν υπάρχουν. Όταν δώσεις τις λύσεις θα καταλάβεις τι βάρος τελικά σου προκαλούσαν. Ενώ θα έπρεπε να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις στα εργασιακά, ο ενθουσιασμός και η ανάγκη σου για επιτυχία δεν σε αφήνει να συγκρατηθείς. Πρόσθεσε τα συστατικά της απόλυτης ευτυχίας που λείπουν από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, μιας και οι προϋποθέσεις και τα βασικά υλικά υπάρχουν. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να μην μείνεις στο σπίτι σήμερα. Άκου τη διαίσθησή σου που για κάτι καλό σε προειδοποιεί.

Ταύρος: Αυτή είναι η στιγμή που μπορείς να δεις και να αντιμετωπίσεις τα όσα συμβαίνουν γύρω σου και στη ζωή σου στην πραγματική τους διάσταση. Προς μεγάλη σου έκπληξη θα διαπιστώσεις πως δεν είναι όλα τόσο τραγικά και δύσκολα όσο πίστευες. Η συμπόνια και η συμπαράσταση στα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι σημαντική για εσένα, καθώς θέλεις να τα πλησιάσεις και να γεφυρώσεις τις όποιες αποστάσεις. Τα μηνύματα που λαμβάνεις από εκείνους είναι απόλυτα σαφή, παρά την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου άλλωστε, σου γεμίζει τις συναισθηματικές μπαταρίες και έχεις απόθεμα. Εσύ που είσαι μόνη, απόψε μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει χωρίς το φόβο της αποτυχίας και απόρριψης.

Δίδυμοι: Έχεις πολύ καλές ιδέες το τελευταίο διάστημα που θα μπορούσαν να δώσουν ώθηση στα σχέδιά σου. Θέσε τες σε εφαρμογή και εμπιστεύσου τες περισσότερο, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα. Πρόσεξε τις παρορμητικές ενέργειες και λόγια απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Άθελα σου μπορείς να τους πληγώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τόσες πολλές προτάσεις για διασκέδαση από φίλους, που θα ήταν κρίμα να κλειστείς στο σπίτι και να σκέφτεσαι το παρελθόν. Η οικονομική σου κατάσταση και η αναζήτηση των τρόπων αύξησής τους σου έχει γίνει εμμονή.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΠΗΓΗ: