ΑΕΚ: Τα είπαν Μελισσανίδης – Καρέρα για την παραμονή του Ιταλού τεχνικού

3
ΑΕΚ:-Τα-είπαν-Μελισσανίδης-–-Καρέρα-για-την-παραμονή-του-Ιταλού-τεχνικού

Συνάντηση σε εστιατόριο της Γλυφάδας είχαν το βράδυ της Παρασκευής (28/2) ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης με τον προπονητή των “κιτρινόμαυρων”, Μάσιμο Καρέρα με θέμα την παραμονή του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Όπως είχαμε γράψει πρόσφατα οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν μείνει ικανοποιημένοι από την παρουσία του Καρέρα στον πάγκο της ομάδας και ήθελαν να τελειώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα το θέμα της παραμονής του.

Την πρωτοβουλία για τη συγκεκριμένη συνάντηση πήρε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα ήταν εξαιρετικό με τις δύο πλευρές να κάνουν έναν απολογισμό της έως τώρα κοινή τους πορεία.

Να θυμίσουμε πως αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει κάνει συμφωνία με τον Καρέρα για έξι μήνες και υπάρχει ένα ακόμη συμβόλαιο υπογεγραμμένο στα συρτάρια της ΠΑΕ και από τις δύο πλευρές, το οποίο θα κατατεθεί το καλοκαίρι εφόσον όμως και οι δύο συμφωνούν να συνεχίσουν μαζί.

Υπάρχει δηλαδή μία ευχέρεια να σπάσουν τη συμφωνία. Υπάρχει και πέναλτι στο συμβόλαιο μάλιστα, 150 χιλιάδων ευρώ. Όποια πλευρά θέλει να σπάσει το συμβόλαιο, μπορεί να πει ότι εγώ πληρώνω και φεύγω.

Με την κίνηση που έγινε όμως από πλευράς Μελισσανίδη η ΑΕΚ δείχνει πως θέλει να τελειώσει το θέμα άμεσα και να συμφωνήσει με τον Ιταλό τεχνικό για την παραμονή του πριν το τέλος της σεζόν.

ΠΗΓΗ: