Έλενα Ασημακοπούλου: «Χρειάστηκα χρόνο να ξεπεράσω τις αποβολές μου»

3
Έλενα-Ασημακοπούλου:-«Χρειάστηκα-χρόνο-να-ξεπεράσω-τις-αποβολές-μου»


Αρχική


Lifestyle


Έλενα Ασημακοπούλου: «Χρειάστηκα χρόνο να ξεπεράσω τις αποβολές μου»

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, 13:30

Έλενα Ασημακοπούλου: «Χρειάστηκα χρόνο να ξεπεράσω τις αποβολές μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» μίλησε η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία μίλησε για τον γάμο της με τον Μπρούνο Τσιρίλο, ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο με τις τρεις αποβολές που υπέστη.

«Στα πρώτα χρόνια της σχέσης και οι δύο έπρεπε να κάνουμε συμβιβασμούς. Η απόσταση ήταν ένα κομμάτι το οποίο κούραζε και τους δυο μας” σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Ασημακοπούλου προσθέτοντας πως “ανασφάλεια, ζήλια από τον καθένα… Τι κάνει ο άλλος σε μια ξένη χώρα. Είναι έτσι όπως θέλω και έτσι όπως σκέφτομαι; Ο σύζυγος μου, ακόμα, ζηλεύει πολύ και παλαιότερα είχαμε πολύ μεγάλο θέμα με τη ζήλια του. Δεν με εμπιστευόταν τόσο πολύ. Τώρα δεν θα έχει το ίδιο θέμα, ευτυχώς», είπε με απόλυτη ειλικρίνια.

Όσον αφορά στην πρόσφατη εξομολόγηση για τις τρεις αποτυχημένες προσπάθειες να αποκτήσει μωράκι, η Έλενα Ασημακοπούλου δήλωσε με χαμόγελο: «Ήταν τρομερά επώδυνες, μου χρειάστηκε πολύ παραπάνω χρόνος για να το ξεπεράσω και να πω πως δεν τα κατάφερα, δεν έγινε κάτι, είμαι ευτυχισμένη που έχω ένα παιδί και θα προχωρήσω έτσι. Η Μαρία μου ήρθε πάρα πολύ εύκολα και τρίτη αποτυχημένη προσπάθεια ήταν η πιο δύσκολη από όλες. Ήταν αυτή που είχα πια πειστεί πως όλα πήγαιναν καλά, όλες οι εξετάσεις ήταν καλές και το είχα ανακοινώσει στην κόρη μου».

«Αυτό ήταν το χειρότερο γιατί έπρεπε μετά να το ξεπεράσω εγώ η ίδια και να πω την αλήθεια στην Μαρία. Πως αυτό που της είπα, δεν προχώρησε και δεν πήγε καλά. Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο ώστε να δω πως θα πρέπει να το μεταφέρω στο παιδί», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

ΠΗΓΗ: