Χρονόπουλος για τα γεγονότα σε Λέσβο και Χίο: “Έκνομες ενέργειες δεν θα γίνουν ανεκτές”! video

3
Χρονόπουλος-για-τα-γεγονότα-σε-Λέσβο-και-Χίο:-“Έκνομες-ενέργειες-δεν-θα-γίνουν-ανεκτές”!-video

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και αποδέκτες για τις τελευταίες βιαιότητες που έλαβαν χώρα στη Λέσβο και τη Χίο, έστειλε την Παρασκευή (28.02.2020) ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Θεόδωρος Χρονόπουλος.

Ο κ. Χρονόπουλος – εκφράζοντας την βούληση της πολιτικής ηγεσίας – για τα σοβαρά “παρατράγουδα” στα δύο νησιά του Βορείου Αιγαίου – ξεκαθάρισε ότι έκνομες ενέργειες δεν γίνονται ανεκτές.

Click4more: Χίος – Οπλισμένοι με αυτές τις μολότοφ οι διαδηλωτές! Άγρια επεισόδια με ξύλο, δακρυγόνα και κυνηγητό (Φωτό και Βίντεο)

Ολόκληρη η δήλωση του Θεόδωρου Χρονόπουλου στο παρακάτω video:

“Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας από χθες ανακοίνωσε ότι όλες οι συμπεριφορές και οι πράξεις που σχετίζονται με τα γεγονότα στη Λέσβο και τη Χίο θα διερευνηθούν γρήγορα και σε βάθος. Οι όποιες ευθύνες, θα καταλογισθούν μέχρι κεραίας. Έκνομες ενέργειες δεν γίνονται ανεκτές..

Click4more: Λέσβος – Άνδρες των ΜΑΤ σπάνε αυτοκίνητα πολιτών

…Όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν, όσα κι αν έχουν υποστεί, οι αστυνομικοί έχουν στολή και αποστολή. Η εντολή της πολιτικής ηγεσίας και η θέληση της φυσικής ηγεσίας του Σώματος είναι ρητή και ξεκάθαρη: Οι αποφάσεις που χρειάζεται να παρθούν, θα παρθούν με ψυχραιμία, με προσήλωση στην αποστολή του Σώματος, αλλά και πλήρη συνείδηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο τόπος, η Αστυνομία και οι αστυνομικοί, σε πρωτόγνωρες συνθήκες αμφισβήτησης του κράτους δικαίου”.

ΠΗΓΗ: