Συνάντηση Δένδια – Πάιατ για τις «επείγουσες προκλήσεις στο θέμα της μετανάστευσης»

2
Συνάντηση-Δένδια-–-Πάιατ-για-τις-«επείγουσες-προκλήσεις-στο-θέμα-της-μετανάστευσης»

Με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ συναντήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ, οι τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και μεταναστευτικό, σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

FM @NikosDendias meets  @USAmbPyatt at @GreeceMFA–Bilateral relations, current regional dvpts & migration discussed / Συνάντηση ΥΠΕΞ Ν. Δένδια με Πρέσβη ΗΠΑ G. Pyatt στο Υπουργείο Εξωτερικών–Διμερείς σχέσεις, τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις & μεταναστευτικό στο επίκεντρο pic.twitter.com/OvgxUlFSJU

— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) February 28, 2020

«Αμέσως μετά την άφιξη από την Ουάσιγκτον DC, είμαι χαρούμενος που συναντώ τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια για να συζητήσουμε την ισχυρή στήριξη των ΗΠΑ για τη φιλόδοξη στρατηγική μας ατζέντα με την Ελλάδα, την κοινή μας προσέγγιση στο NATO σχετικά με την περιφερειακή ασφάλεια και τις επείγουσες προκλήσεις στο θέμα της μετανάστευσης» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Αμερικανός πρέσβης.

ΠΗΓΗ: