Ο Κορονοϊός απειλεί τον τίτλο της Λίβερπουλ

1
Ο-Κορονοϊός-απειλεί-τον-τίτλο-της-Λίβερπουλ

Δημοσίευμα της “Daily Telegraph” υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχει κανονισμός στην Premier League για την διακοπή της σεζόν, έτσι αν η Κυβέρνηση αποφασίσει σε ενδεχόμενο εκτεταμένης κρίσης λόγω του ιού να αναβάλλει το πρωτάθλημα τότε θα προέκυπταν σοβαρά προβλήματα.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται 22 πόντους μπροστά από την Μάντσεστερ Σίτι και πρέπει να γίνει ένα θαύμα για να χάσει τον τίτλο. Αυτό όμως μπορεί να συμβεί αν η Premier League διακοπεί λόγω του Κορονοϊού. Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια Αρχή θα δυσκολευτεί να αποφασίσει τον υποβιβασμό τριών ομάδων χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η σεζόν, άρα θα είναι εξίσου δύσκολο να στέψει τους Reds πρωταθλητές, κάτι που θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

Ο Κορονοϊός έχει ήδη επηρεάσει την Premier League, αφού η Νιούκαστλ έχει απαγορεύσει τις χειραψίες, ενώ η Τότεναμ εξέταζε δημοσιογράφους πριν τη συνέντευξη Τύπου του Μουρίνιο την Παρασκευή.

“Παίρνουμε τον Κορονοϊό στα σοβαρά, αλλά δεν μπορούμε να αποφύγουμε τίποτα. Δεν είναι πρόβλημα του ποδοσφαίρου, αλλά της κοινωνίας. Ελπίζουμε εξυπνότεροι άνθρωποι να βρουν τη λύση. Δεν έχουμε πει σε κανένα να μην κάνει χειραψίες” ανέφερε ο Γιούργκεν Κλοπ ερωτηθείς για τον Κορονοϊό.

ΠΗΓΗ: